Job Speed Dating VOL. 2 u Podgorici

Dodajte komentar

Job Speed Dating događaj održaće se po drugi put u petak, 7. maja, sa početkom u 12h. Nakon uspješne prošlogodišnje realizacije, NEST Coworking će i ove godine u svojim prostorijama ugostiti nove kandidate i renomirane crnogorske kompanije.

Tema ovogodišnjeg događaja je računovodstvo, pa će se na petominutnim razgovorima za posao naći osam najboljih kandidata iz ove oblasti, selektovani po izboru osam kompanija učesnica: ATC Plus, Economic Team d.o.o, Finance Plus d.o.o, Gi Group, PwC Montenegro, RACC d.o.o, Unija Poslodavaca Crne Gore i zaposli.ME. Nakon formalnijeg dijela događaja, predstavnici kompanija i izabrani kandidati imaće priliku da nastave druženje uz Somersby osvježenje.

Sve zainteresovane računovođe mogu se prijaviti za ovaj događaj slanjem svog CV-ja na mail adresu [email protected], do 3. maja u podne, od čega će osam kandidata sa najboljim biografijama dobiti poziv za učešće. Kandidati će i ovog puta imati priliku da se predstave kompanijama u roku od 5 minuta i smjenjivaće se sistemom rotacije, te će na taj način sve prisutne kompanije imati priliku da upoznaju sve kandidate.

Događaj se organizuje u cilju podsticanja zapošljavanja, umrežavanja poslodavaca i kvalitetnog kadra, ali i za dobrobit kreiranja zajednice, ohrabrenja i davanja pozitivnog primjera dešavanja u post-corona periodu.

Job Speed Dating je prvi samostalni događaj ovakvog tipa u Crnoj Gori, a ujedno i jedan od mnogih autentičnih projekata u okviru organizacije NEST-a.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *