Prava šansa za roditeljstvo – Poliklinika Moj Lab

Dodajte komentar

Sve što je potrebno za  uspješno i zdravo potomstvo pod jednim krovomu rukama dokazanih stručnjaka

Centar za vantjelesnu oplodnju poliklinike Moj Lab omogućava pacijentima da na jednom mjestu realizuju sve etape procesa. Pod tim se podrazumijeva kontinuirano praćenje laboratorijskih nalaza (hormona), priprema kao i  sve faze samog postupka vantjelesne oplodnje (od stimulacije jajnika, folikulometrije, aspiracije jajnih ćelija, laboratorijske faze razvoja embriona, embriotransfera, krioprezervacije preostalih embriona),  internističko-kardiološki pregled, ultrazvučni pregled dojki i preanesteziološka priprema. Iskustvo stručnjaka, sofisticirana tehnologija i najsavremenija oprema učiniće uspješnost svakog ciklusa izvjesnim.

Dr Nebojša Čejović, specijalista ginekologije  i akušerstva, posvećen je humanoj reprodukciji i liječenju  steriliteta. Dr Čejović je regionalno priznat stručnjak koji je pomogao velikom broju parova u borbi za potomstvo.

Rođen je u Podgorici, gdje je zavšio osnovnu i srednju školu. Medicinski fakultet je završio u Banja Luci, a spcijalizaciju iz oblasti  ginekologije sa akušerstvom na Medinskom fakultetu u Beogradu. Kao  ginekolog radio je u Domu zdravlja u Nikšiću, Medicinskom centru MUP-a Crne Gore i PZU LIFE u Podgorici. Član je:  Sekcije  ginekologa i akušera Crne Gore, MSRM – Mediteranskog  društva  za reproduktivnu medicinu, ESHRE-a – Evropskog udruzenja za humanu reprodukciju i embriologiju, predsjednik je društva  za humanu reprodukciju Crne Gore. Edukaciju  iz  oblasti liječenja steriliteta je obavio u Opštoj bolnici u Mariboru pod mentorstvom prof. dr Veljka Vlaisavljevića u periodu od 2001-2003 godine. Od 2003. godine, započeo je  radni odnos u  ustanovi LIFE, prvoj koja se bavila IVF-om u Crnoj Gori. Od tada kontinuirano radi kako na sopstvenoj tako i na edukaciji cjelokupnog stanovništva iz oblasti opšte ginekologije, kao i postupcima asistirane reprodukcije prema  standardima  i preporukama  Evropskog  udruženja. Prvi  je izgradio temelje liječenja steriliteta postupcima asistirane reprodukcije, nakon čega je  2004. godine rođena prva beba postupkom vantjelesne oplodnje u Crnoj Gori. Od tada do danas se na hiljade parova  obratilo za pomoć u postupcima vantjelesne oplodnje.

Svojim angažmanom u poliklinici Moj Lab, u timu sa jednim od najstručnijih embriologa, uz najsavremeniju laboratoriju, savremenu tehnologiju koja je personalizovano planirana i sa svojim  osamnaestogodišnjim iskustvom, očekujem još veći procenat trudnoća, zdravo potomstvo i zadovoljne roditelje”

Dr Nebojša Čejović, specijalista ginekologije sa akušerstvom

Ključ uspjeha vantjelesne oplodnje je stručan tim, a jedna od navažnijih uloga u tom procesu je povjerena embriologu.

U poliklinici Moj Lab radi jedna od najstručnijih embrološkinja na našim prostorima, Andrijana Jovanović

Rođena je u Podgorici, gdje je završila osnovno i srednje obrazovanje, a zatim diplomirala na prirodno – matematičkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, Studijska grupa biologija. Nakon položenog stručnog ispita 2003. godine pa do danas, uspješno je obavljala poslove embriologa u centrima za vantjelesnu oplodnju (Specijalna bolnica Ars Medica, Humana reprodukcija, kao i SGB Jevremova u Beogradu). Zvanje kliničkog embriologa je stekla  2010. godine, nakon položenog ispita ustanovljenog od strane ESHRE, a 2017. godine zvanje starijeg embriologa.

Magistarski rad iz oblasti humane reprodukcije je odbranila na Prirodno – matematičkom fakultetu u Podgorici 2019. godine. Iste godine je izabrana i za inspektora iz oblasti embriologije Evropskog Udruženja za Humanu reprodukciju (ESHRE).

Učestvovala je i bila predavač na brojnim simpozijumima, sastancima, hands on treninzima i prezentacijama u organizaciji regionalnih i svjetskih udruženja za humanu reprodukciju. Članica je ESHRE, MSRM, ALPHA, Crnogorskog udruženja humane reprodukcije i Udruženja za humanu reprodukciju Srbije.

Andrijana Jovanović, embriolog

„Želim da svojim sedamnaestogodišnjim  iskustvom na polju humane reprodukcije kao klinički embriolog u timu sa iskusnim ginekolozima, pomognem  parovima koji se bore sa neplodnošću. Svojim budućim radom u Moj Lab poliklinici, u jednoj od najsavremenije opremljenih IVF  laboratorija u regionu, želim da pružim najkvalitetniji tretman liječenja neplodnosti sa jednim ciljem, a to je dobijanje potomstva.“

U poliklinici Moj Lab na raspolaganju su vam sledeće ginekološke usluge:

Ginekološki preventivni pregled, ultrazvučni pregled, papanikolau test, kolposkopija, ginekološke intervencije, praćenje trudnoće, neinvazivna prenatalna dijagnostika i savjetovalište.

Moj Lab nudi šansu za roditeljstvo uz pomoć sledećih procedura:

Inseminacija, vantjelesna oplodnja metodama IVF i ICSI,TESA i TESE, kultivacija, odnosno razvoj embriona do stadijuma blastociste. Zamrzavanje odnosno vitrifikacija kako embriona tako i polnih ćelija (jajnih ćelija i spermatozoida), utvrđivanje prohodnosti  jajovoda i anomalija materice i istraživanje uzroka spontanih  pobačaja i njihovo liječenje.

Ostvarite se u roditeljskoj ulozi i iskorisite šansu za uspješno i zdravo roditeljstvo uz pomoć dokazanih stručnjaka. Pozovite Moj Lab call centar na broj 19989 i zakažite svoj pregled

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *