Otvorena savremena filijala CKB-a u Beranama  

1 komentar

Crnogorska komercijalna banka (CKB) danas je otvorila vrata nove filijale u Beranama, koja je opremljena u skladu sa najsavremenijim standardima OTP grupe.

U ulici 29. novembra, na površini od 180 kvadrata, savremena filijala zadovoljava sve estetske, funkcionalne, tehničke i energetske standarde najvišeg evropskog nivoa.

„Otvaranjem nove, moderne filijale, grad Berane dobio je banku kakvu zaslužuje. Konstantno težimo da našim klijentima pružimo najsavremenije i najbolje bankarsko iskustvo u zemlji, i njihov boravak u prostorijama naše banke učinimo što udobnijim, uz prepoznatljivu uslugu i profesionalnost naših zaposlenih. CKB je bila i biće snažan oslonac sjevernom regionu Crne Gore, ali i cjelokupnoj zajednici“, istakao je Pál Kovács, glavni izvršni direktor CKB-a.

U okviru filijale nalazi se i bankomat, dostupan 24 sata. Banka se potrudila da i u ovom objektu obezbijedi nesmetan i olakšan pristup osobama sa invaliditetom (OSI) uklanjanjem arhitektonskih barijera i obilježavanjem u skladu sa zakonskom regulativom i smjernicama iz ove oblasti.

 „Kao lider u inovacijama i modernizaciji crnogorskog bankarstva, stalnim ulaganjima u infrastrukturu, ali i u zajednicu u kojoj poslujemo, permanentno dokazujemo svoju punu posvećenost. Vjerujem da ćemo našim dragim klijentima odlazak u banku učiniti prijatnijim, uz još bolji i kvalitetniji servis. Jedan dio filijale opredijelili smo za najmlađe članove naše zajednice, koji dolaze u pratnji odraslih. Sa nestrpljenjem očekujemo naše prve klijente“, poručila je izvršna direktorica za biznis Sandra Kordić.

Radno vrijeme filijale je radnim danima od 8.00h do 16.00h i subotom od 8.00h do 13.00h.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *