CKB i Podgorička banka i oktobar obilježile donacijama

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka AD Podgorica (CKB) i Podgorička banka AD Podgorica, članice OTP grupe, obilježile su oktobar mjesec brojnim donacijama.

Kako je školska godina već počela banke su i ove godine donirale opremu brojnim školama želeći da doprinesu osavremenjavanju školskih sredstava i jednostavnijem izvođenju nastave.

Ove godine donacije za nabavku opreme dobile su Srednja stručna škola u Beranama koja će osavremeniti tehnička sredstva novom interaktivnom tablom, kao i osnovne škole „Marko Miljanov“ i „Maksim Gorki“ u Podgorici. 

Banke su i ove godine donirale zimske jakne koje će posredstvom Udruženja roditelji biti poklonjene djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Kako je oktobar mjesec u kom se obilježava i Dan starih osoba, doniran je i sanitetski materijal domovima za njegu starih lica u Risnu i Bijelom Polju čime su banke i ove godine ukazale pažnju i starijoj populaciji. 

Ukupna vrijednost donacija iznosi preko 6.000 eura, a banke će i ove godine opredijeliti tradicionalne donacije novorođenim bebama u okviru akcije Nedjelje štednje koju pokreće CBCG.

“Banke nastavljaju sa svojim društvenoodgovornim djelovanjem i u susret predstojećem spajanju banaka koje je planirano za 11. decembar tekuće godine”, saopšteno je.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *