EPCG: Nagradna igra ”Energija koja pokreće 2” za članove Zlatnog tima

Dodajte komentar

Elektroprivreda Crne Gore priređuje nagradnu igru “Zlatni tim: Energija koja pokreće 2” u periodu od 15. do 30. juna 2020. godine. U nagradnoj igri pravo učešća imaće svi kupci iz kategorije “Domaćinstva”, koji na dan 30.06.2020. godine imaju stanje 0,00 eura kao i članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis “Elektronski račun”.

Nagradni fond čine:

– automobil Opel Astra 4DR Enjoy,

– električni motocikl Super Soco TC Electric 3000W,

– tri električna bicikla Xplorer E bike Silver Line,

– deset električnih trotineta i

– deset pametnih satova Samsung R820 Galaxy Watch.

Nakon 30. juna, kada ističe rok  za plaćanje majske fakture, svi pretplatni brojevi kupaca iz kategorije “DOMAĆINSTVA”, koji ispunjavaju uslov stanja na računu od 0,00 eura, prikupljaju se u posebnoj bazi podataka. Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Nakon pritiska na taster, na ekranu će se pojaviti pretplatni broj potrošača koji je dobitnik nagrade.

Dobitnici automobila  Opel Astra 4DR Enjoy, električnog motocikla Super Soco TC Electric, kao i tri električna bicikla Xplorer E bike Silver Line izvlače iz baze u kojoj se nalaze svi članovi Zlatnog tima.

Za 10 električnih trotineta i 10 pametnih satova Samsung R820 Galaxy, sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem iz baze članova Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis “Elektronski račun”. Ovaj servis omogućava korisnicima dobijanje računa elektronskim putem, u inbox mejla, a jednostavno se može aktivirati putem portala www.epcg.com, besplatnim pozivom Call centra na 19100, mejlom na [email protected], kao i putem zvanične Fejsbuk stranice EPCG.

Javno izvlačenje dobitnika biće organizovano u prostorijama  EPCG, u Aneks sali koja se nalazi u zgradi Direkcije EPCG u ulici Vuka Karadžića 2 u Nikšiću:  dana 20. jula  u 11.00h.

Pravila nagradne igre mogu se pogledati na web portalu www.epcg.com.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *