Telefon sa baterijom od 5.000 mAh sa cijenom od oko 250 eura

Dodajte komentar

Motorola je povodom 100 miliona prodatih Moto G smartfona predstavila novi model iz ove serije G8 Power sa četvorostrukom kamerom i baterijom od 5.000 mAh.

Upravo je baterija glavni atribut novog Motorolinog telefona. Moto G8 Power opremljen je 5.000mAh baterijom koja je dizajnirana da pruži do 3 dana trajanja, tvrde iz kompanije. To je dovoljno za do 188 sati strimovanja muzike i do 21 sat gledanja filmova i serija.

Sve je propraćeno i sistemom sa četiri kamere i vještačkom inteligencijom. Glavna kamera ima 16MP i autofokus sa faznom detekcijom, marko kamera za slikanje iz blizine ima 2MP (f/2.2, 1.75μm) i fokus koji radi na razdaljini i do 2 centimetra a tu je i ultra-širokugaona kamera sa 8MP. Dodatak je i telefoto sa 2x optičkim zumom visoke rezolucije. Naprijed je selfi kamera sa Quad Pixel tehnologijom i rezolucijom od 16MP.

Inače, telefon dolazi sa Max Vison displejom dijagonale 6,4 inča.

Sve pokreće Snapdragon 665 procesor sa osam jezgara i 4GB radne memorije. Interna memorija koja dolazi sa telefonom je 64GB može se proširiti mini SD karticoma a unutra je čista verzija Androida 10 oslobođenog svih suvišnih aplikacija.

Tu su i dual stereo zvučnici potpisani sa Dolby audio koji pružaju zvuk i do 50 odsto glasniji i čistiji od dosadašnje produkcije na telefonima a dodatak je i to što je telefon otporan na vodu, odnson slobodno ga možete koristiti po kiši i neće mu smetati ako ga polijete vodom.

Tech Advisor piše da kada je lansiran model Moto G8 Plus koštao je oko 239 funti pa se očekuje i da će Moto G Power koštati oko 249 dolara.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *