Wizz Air: Bording karta dostupna 50 sati prije leta

Dodajte komentar

Wizz Air, „najzelenija“ avio-kompanija u Evropi i vodeći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, uveo je novu uslugu automatskog prijavljivanja na let pod nazivom „Auto Check-in“ koja putnicima omogućava da dobiju svoju bording kartu 50 sati prije leta.

Ovaj inovativni proizvod je namijenjen putnicima koji žele da kupe avio-karte i ne brinu o bording kartama.

Putnici koji se odluče za ovu uslugu će u okviru kupovine avio-karte dobiti i bording kartu 50 sati prije polijetanja aviona, (nasumično ili izabrano) mjesto i bording kartu putem imejla. Ova usluga se može dodati tokom kupovine avio-karte ili na stranici sa planom leta.

Usluga Auto Check-in je uključena u WIZZ Plus paket, ali se može dodati i u okviru usluga Wizz Flex prijavljivanja na let na aerodromu, Flexible travel partner ili WIZZ Priority.

Auto Check-in je dostupan po cijeni od samo 1,50 eura po putniku po letu. Za više informacija o ovom proizvodu i pravilima i uslovima, posjetite stranicu Wizz Air-a.

Wizz Air se konstantno trudi da unaprijedi svoje usluge i asortiman proizvoda kako bi na najbolji način zadovoljio potrebe putnika i pojednostavio i olakšao proces kupovine avio-karata. Usluga Auto Check-in je još jedan dodatak sve većem broju proizvoda koje WIZZ ima u svojoj ponudi.

“Drago nam je što možemo da objavimo da smo sve većem asortimanu proizvoda dodali još jednu inovativnu uslugu. Vrijeme postaje sve bitniji faktor u planiranju poslovnih i turističkih putovanja.

Zahvaljujući ovoj novoj Auto Check-in usluzi, putnici mogu da uštede vrijeme, prepuste našoj kompaniji obavezu prijavljivanja na let i preuzimanja bording karte i usmjere se na ono što im je zaista važno.

Mi u Wizz Airu stalno pratimo potrošačke trendove i razvijamo nove proizvode i usluge kako bi putovanje bilo još ljepše“, izjavila je Paulina Gosk, korporativni menadžer komunikacija u kompaniji Wizz Air.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *