Porto Budva – broj jedan investicioni projekat u Crnoj Gori (video)

Dodajte komentar

Investicija u nekretnine u izgradnji, mogućnost pasivnog dohotka i mogućnosti povraćaja investicije u roku od 5 do 7 godina samo su neke od pogodnosti pri kupovini nekretnine u objektu Porto Budva kaze direktor prodaje ovog objekta Ana Golubović.

Riječ je, tvrdi Golubović, o broj jedan investicionom projektu u Crnoj Gori  to iz vise razloga.

“Zbog same lokacije objekta, kompleks se gradi u samom centru Budve, na prvoj liniji, samo 100m od Starog grada sa izlaskom na glavnu mediteransku ulicu i šetalište. Takođe, naš tim se bavi kompletnim opremanjem apartmana pod brendom hotela od pet zvjezdica, kao I sastavljanjem finansijskih izvještaja za naše klijente, čiji se apartmani i poslovni prostori izdaju”, dodaje Golubović.

U sklopu hotela planiran je najveći Spa centar u gradu od 3 500 kvadrata, sa otvorenim i zatvorenim bazenom, takođe najveći šoping centar od 8 000 kvadrata, na dva sprata sa prodavnicama poznatih brendova, kongresnom salom, restoranima, kafićima, i voznim parkingom na dvije etaže sa 400 garažnih mjesta, ističe Golubović.

Ona dodaje da je izvedeno oko 60% radova te da ce ova investicija, vrijedna 80 miliona eura, biti zavrsena do prvog juna 2021 godine.

“Zbog velikog interesovanja, i mogućnosti povrata investicije za samo pet godina, na današnji dan u kompleksu od 300 apartmana slobodno je samo 19, a od 50 poslovnih prostora samo 20.”

Golubović podsjeca da je Crna Gora jedna od tri države sa najdinamičnijim razvojem u Evropi, da je kandidat za EU i lider u inostranim investicijama na Balkanu.

“Budvu, prijestonicu turizma i investicija, još nazivaju novim Monte Karlom zbog prijatne poreske klime, i zbog poštovanja normi evropskog zakonodavstva i stabilnog notarskog sistema, sto sveukupno doprinosi I atraktivnosti projekta Porto Budva”, zaključuje ona.

Ponuda poslovnih prostora i stanova ovog objekta dostupna je na sajtu www.portobudva.me

Izvor: InfoBiro Montenegro

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *