Za hotel u Virpazaru ponudili 886 hiljada

Dodajte komentar

Podgorička firma Termoinženjering ponudila je 886 hiljada EUR za hotel „13.jul“ u Virpazaru koji je na prodaju oglasila stečajna uprava Atlas banke, dok za atraktivnu zgradu banke u centru Podgorice u ulici Stanka Dragojevića nije bilo zainteresovanih kupaca.

Stečajna uprava banke u vlasništvu predsjednika Atlas grupe, koji je na potjernici Interpola, Duška Kneževića je advokatsku kancelariju Zorice Đukanović ovlastila za prodaju imovine koja je oglašena 24. juna.

Javno nadmetanje je bilo u srijedu, pišu Vijesti.

Početna cijena za prodaju hotela u Virpazaru, koji u osnovi ima 862 kvadrata i dvorište površine 2,11 hiljada kvadrata bila je 785 hiljada EUR, dok je imovina u Podgorici nuđena za 1,98 miliona EUR.

Vijestima je iz advokatske kancelarije saopšteno da je Termoinženjering jedini dostavio ponudu, dok drugo javno nadmetanje nije održano jer nije bilo prijava za učešće.

Termoinženjering se, prema podacima Centralnog registra privrednih subjekata, bavi uslugama održavanja objekata. Vlasnik i izvršni direktor je Ranko Šćepanović.

Stečaj u Atlas banku je uveden početkom aprila. Priznata potraživanja Atlas banke u stečaju iznose 133,07 miliona EUR, ali to nije konačna cifra zbog žalbenih postupaka koje su pokrenuli klijenti banke nezadovoljni iznosom novca koji im je po osnovu potraživanja priznala stečajna uprava.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *