Nova ponuda u Telenoru: Dvostruko više interneta i poklon vaučeri!

Dodajte komentar

U susret predstojećim praznicima, Telenor je pripemio iznenađenja za svoje postpejd korisnike koji obnove postojeći ili potpišu novi ugovor na 24 mjeseca. Korisnici koji kupe telefon i potpišu dvogodišnji ugovor, dobiće dva puta više interneta u odnosu na količinu uključenu u paket koji koriste. Ukoliko ne kupe telefon, korisnici mogu da potpišu dvogodišnji ugovor kojim aktiviraju pogodnost „Dva puta više interneta“. Bilo da iz jednog ili drugog razloga potpišu ili produže ugovor, korisnicima sljeduje poklon: vaučer koji omogućava popust prilikom kupovine telefona. Korisnici vaučer mogu iskoristiti na drugom Telenor broju, ili ga nekom pokloniti.

Praznična postpejd kampanja odnosi se na korisnke Plus, Play Plus i Premium tarifnih paketa. Količina dodatnog interneta zavisiće od paketa, pa korisnici mogu dobiti od četiri dodatna gigabajta uz paket Plus M, do 24 gigabajta koji dobijaju uz Play  Plus XL paket.

I za drugu pogodnost važi isti princip, količina popusta zavisiće od odgovarajućeg paketa koji korisnici odaberu. Korisnike očekuje i do 100 eura popusta za kupovinu telefona iz široke Telenorove ponude.

Svi korisnici, uključujući i pravna lica, praznične pogodnosti mogu aktivirati već od danas. Promotivni period traje do 31. januara naredne godine.

“Inoviranom postpejd ponudom, Telenor izlazi u susret potrebama svojih korisnika – pa će još više interneta i dodatne povoljnosti za kupovinu savremenih uređaja upotpuniti iskustvo digitalne komunikacije u Telenor mreži”, kazali su iz kompanije.

Više detalja o ponudi dostupno je na sajtu www.telenor.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *