EasyJet odabrao Hrvatsku za destinaciju godine

Dodajte komentar

Britanska aviokompanija EasyJet proglasila je Hrvatsku destinacijom godine te su po prvi put u povijesti izdanje svog inflight magazina posvetili samo jednoj zemlji – Hrvatskoj. Riječ je o publikaciji za jul, namijenjenoj korisnicima njihovih usluga i koja će doprinijeti dodatnoj promociji hrvatskih destinacija jer magazin na mjesečnoj bazi ostvaruje doseg veći od 6 miliona putnika.

EasyJet je odabrao Hrvatsku kao destinaciju u kojoj bilježe poraste prometa i interesa, čime se Hrvatska promovisala u jednu od ključnih destinacija ovog avioprevoznika koji tokom ljetnih mjeseci u hrvatske destinacije preveze više od milion putnika. Samo u ovoj godini imaju 49 aktivnih linija putem kojih spajaju destinacije poput Dubrovnika, Splita, Pule i Zadra s brojnim ključnim evropskim gradovima kao što su London, Berlin, Milano, Pariz, Basel, Bristol i dr.

Aviokompanija easyJet godišnje preveze više od 82 miliona putnika, od kojih oko 13 miliona poslovnih putnika. Flota im broji gotovo 300 aviona koji lete na ukupno 980 ruta, odnosno na 156 aerodroma u 33 zemlje svijeta.

LiderPress

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *