Bojan Paunović v.d. direktora Direktorata za državni budžet

Dodajte komentar

Vlada Crne Gore odredila je Bojana Baunovića za v.d. generalnog direktora Direktorata za državni budžet u Ministarstvu finansija.

U obrazloženju je navedeno da je generalnom direktoru Diraktorata za državni budžet, Nikoli Vukićeviću, prestao mandat, pa s obzirom na dosadašnji radni angažman predloženog kandidata, ministar finansije predlaže da Vlada Crne Gore odredi Bojana Paunovića za v.d. generalnog direktora Direktorata za državni budžet, do postavljenja generalnog direktora ovog direktorata u skladu sa zakonom.

U pitanju je ključni sektor u Ministarstvu finansija.

Bojan Paunović je rođen 19. oktobra 1981. godine u Banja Luci. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Podgorici, kao i Ekonomski fakultet na državnom univerzitetu Crne Gore, na smjeru „Menadžment“.

Svoj radni angažman počeo je u Ministarstvu finansija u julu 2008. godinu, kao pripravnik, u Sektoru za budžet. Nakon završetka priravničkog, u istom Sektoru je nastavio dalji rad, pokrivajući pozicije višeg savjetnika, samostalnog savjetnika, načelnika Direkcije za koordinaciju i upravljanje sredstvima EU i obavljao je i bio uključen u najodgovornije poslove ovog sektora.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *