Vlasnici Izbora Bar prodaju nekretnine da izmire dugove

Dodajte komentar

Barska kompanija Izbor oglasila je juče na prodaju nekretnine širom Crne Gore, po procijenjenoj vrijednosti više od 50 miliona eura. Kompanija je niz godina u većinskom vlasništvu Zatvorenog investicionog fonda Eurofond kojim gazduje više lica povezanih sa biznismenom Veselinom Barovićem.

Menadžment i vlasnici barskog Izbora i ranije su periodično oglašavali na prodaju cjelokupnu imovinu, a cilj prodaje sada je, kako saznaju “Vijesti” nezvanično, da se barem djelimičnom prodajom imovine pokriju i izmire obaveze prema povjeriocima od oko 1,8 miliona eura.

Na prodaju su ponuđeni, između ostalog, cetinjski Hotel “Grand”, zgrada Robne kuće, sa desetak poslovnih prostora u centru Bara, i pripadajućim zemljištem, dvije nekretnine iz lista nepokretnosti koji se tiču poslovnih prostora i tržišnice u Baru.Prodaje se i poslovna zgrada i nekretnina u Čanju, kao i tri poslovne zgrade u vanprivredi koje se tiču bivšeg magacina u vlasništvu Doma vojske.Prodaje se i nekretnina u Donjim Murićima – Ostrvo golubova,na području Nacionalnog parka “Skadarsko jezero” i zemljište i zgrade u selu Limljani.

Na prodaju su i veći broj katastarski odvojenih nekretnina, različitih površina, u mjestima Đurasovci i Ostros. Prodaju se, takođe, tri poslovna prostora upisana u KO Novi Bar od kojih se jedan nalazi u Bulevaru revolucije, a dva na Topolici.

Na prodaju je i nekretnina u Petrovcu površine 90 kvadrata, kao i zemljište sa ruševinama bivše poslovne zgrade u Kolašinu, za koje je predviđena mogućnost zajedničke gradnje.

U Podgorici na tri parcele zemljišta, različitih površina u katastarskim opštinama Liješnje (tri parcele) od 2.384 kvadrata do 18.872 kvadrata.Prodaje se i nekretnina u PC Kruševac površine 213 kvadrata, kao i zemljište Stara lokanda – Cetinje gdje je predviđena izgradnja objekta neto površine 2.680 kvadrata. Oglas važi osam dana od objavljivanja.

Vijesti.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *