Austrijska Styria zainteresovana za medijsko tržište regiona

Dodajte komentar

Austrijska Styria ozbiljno je zainteresovana za medijsko tržište širom regije, potvrdio je za ljubljansko Delo Klaus Schweighofer, direktor Styrie International. 

“Ponovno smo se koncentrisali na tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore u Hrvatske, gdje smo već vrlo aktivni i uspješni”, kaže Schweighofer.

On je objasnio da su detaljnu analizu tržišta, koja su, po njihovom mišljenju, perspektivna, već počeli, ali kada će biti preduzeti prvi konkretni koraci, ove ili iduće godine, nije htio da najavi.

Schweighofer je kazao da se Styria vraća u Sloveniju, a list Delo nezvanično navodi da je zainteresovana za kupnju web portala www.zurnal24.si.

“Styria se vraća u Sloveniju, možete to objaviti mirno”, rekao je Schweighofer. Konkretne planove u Sloveniji nije htio da komentariše.

U ovoj zemlji Styria upravlja sa više od četvrtine lista Dnevnik i internetskim portalima www.mojedelo.com i www.bolha.com.

Kompanija posjeduje šest internet portala i nekoliko štampanih medija u Hrvatskoj, uključujući Večernji list i Poslovni dnevnik, te 24sata.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *