Dani karijere pod pokroviteljstvom Glavnog grada i Addiko Banke

Dodajte komentar

Pod pokroviteljstvom Glavong grada i “Addiko Banke”, kompanija “WEON” 29. i 30. marta 2018. godine, organizuje projekat “Dani karijere”, u okviru kog će se održati Biznis forum za mlade 29. marta u “Centre Ville” hotelu i sajam sa preko 500 otvorenih radnih mjesta u TC “Delta City” 30. marta.

Dani Karijere se treću godinu za redom realizuju pod pokroviteljstvom Glavong Grada, do sada je prezentovano oko 1.500 otvorenih radnih prilika i zaposleno više od 500 građana Crne Gore.

„WEON je prva privatna konsultantska kompanija koja se u najširem smislu bavi pitanjima ljudskih resursa i u toj oblasti je lider na teritoriji Crne Gore. Posredstvom kompanije WEON kroz brojne aktivnosti zaposleno je preko 6000 ljudi u Crnoj Gori“, kako su saopštili iz ove kompanije.

Iz kompanije su pozvali sve zainteresovane da se pridruže događajima koji se realizuju u okviru projekta.

Biznis forum za mlade (29. mart, Centre Ville) je prilika za mlade ljude da se povežu sa najinspirativnijim mladim liderima u biznisu. 

„Kroz inspirativne priče uspješnih crnogoraca osnažujemo i ohrabrujemo mlade da streme ka uspjehu u svojoj zemlji.“, kazali su organizatori i pozvali sve zainteresovane da se prijave za učešće putem njihove Facebook stranice Dani Karijere.

Sajam poslova i praksi (30. mart, TC Delta City) je najveći sajam zapošljavanja u Crnoj Gori, koji se ove godine organizuje po petnaesti put u TC Delta City, sa početkom u 10:00 časova i trajanje sve do 22:00h, sa do sada najvećom ponudom poslova i praksi koje nude crnogorske kompanije. Sajam omogućava posjetiocima da na jednom mjestu, u dinamičnom okruženju, dobiju informacije o novim prilikama za posao, pronađu zaposljenje ili adekvatni program profesionalnih praksi.

Za građane iz udaljenih opština, biće organizovan besplatan prevoz u saradnji sa lokalnim samoupravama. Informacije o polascima biće dostupne na sajtu http://www.danikarijere.me/

Dodatne informacije o projektu, učesnicima i prilikama za razvoj karijere mogu se pronaći na

Facebook stranici Dani Karijere, sajtu www.danikarijere.me ili putem mejla [email protected].

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *