Prvi hotel sa pet zvjezdica u Kotorskom zalivu dočekuje goste u junu

Dodajte komentar

Allure Palazzi Kotor Bay Hotel u čijem se menadžmentu trenutno nalazi međunarodna hotelska grupacija Karisma, otvoriće vrata prvim gostima već u junu ove godine. U ovom hotelskom kompleksu zaposlenje će naći oko 100 ljudi, kazala je u razgovoru za Dnevne novine room division manager hotelske grupacije Karisma Larisa Jovanović.

Ona ističe da će u Allure Palazzi, osim smještaja u 89 modernih i udobnih soba i 10 vila, gostima biti na raspolaganju plaža, SPA centar, kao i gastronomska ponudu u tri restorana i pet barova.
“Stoga, naše goste očekuje apsolutna harmonija usluge i komfora upotpunjena jedinstvenim ambijentom kotorskog zaliva, ukazala je Jovanović.
Riječ je o prvom hotelu sa pet zvjezdica u tom dijelu zaliva.
“Svi se vrlo lako mogu uvjeriti u to, jer se hotelski kapaciteti uveliko prodaju na sajtovima poput booking.com ili expedia.com, a na osnovu prvih pokazatelja vjerujemo da će ove godine naš hotel imati uspješnu sezonu, istakla je Jovanović, navodeći da su ponosni što će ovog ljeta imati priliku da crnogorske prirodne ljepote, kulturu i tradiciju pokažu ljudima sa svih meridijana.
Prema njenim riječima, odluke Karisminog menadžmenta donijete su u skladu sa interesima zajednice, a arhitektonska rješenja su promišljena shodno ambijentu i bogatom nasljeđu Dobrote i Kotora.
“U stalnom smo kontaktu sa Upravom za zaštitu kulturnih dobara i uz stručni nadzor i uputstva konzervatora, vjerujemo da smo napravili hotel koji će postati simbol ovog dijela crnogorske obale. Takođe, treba naglasiti i to da je za hotel, kao i za plažu dobijena građevinska dozvola, te da sve radimo u skladu sa zakonskim propisima, poručila je Jovanović.
Karisma je, kako je Jovanović kazala, otvorena za komunikaciju sa lokalnom zajednicom, te pozivaju građane da posjete Allure Palazzi hotel i uvjere se u njegovu ponudu.
“Tekovina demokratije i privilegija ljudi koji žive u takvom društvu jeste da imaju mogućnost da se okupe i tako izraze neslaganje sa nečim što nije u skladu sa njihovim stavovima. Poštujemo pravo svakog građanina da iskaže svoje mišljenje. Željeli smo da kreiramo nešto dobro. Raširenih ruku i otvorenog srca pronašli smo u ovom dijelu obale, u Dobroti, mogućnost gradnje hotela koji će biti ponos ne samo nas već i komšija u Boki”, istakla je Jovanović, dodajući da vjeruju da će Allure Palazzi biti mjesto na kojem će se spajati duh lokalne zajednice sa ambijentom i dobrim odnosima među ljudima.
Karisma Hotels Adriatic Montenegro je jedna od najbrže rastućih hotelskih grupacija u regionu, sa 27 hotela u svijetu i potpisanih ugovora sa brojnim agencijama. Kompanija je nedavno zakupila i dio imovine Ulcinjske rivijere gdje će izgraditi turistički rizort sa četiri zvjezdice.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *