Jeste li na mapi? Novi startup u Crnoj Gori

Dodajte komentar

 

U Crnoj Gori već tri mjeseci obitava novi startup koji je pokrenut od strane nekoliko mladih ljudi iz Podgorice.

Radi se o NaMapi – Studio za nekretnine koji predstavlja digitalnu savremenu platformu za oglašavanje nekretnina, prožetu dodatnim uslugama o kojima će biti više riječi u nastavku tekst.

Više o njima

Kao mladi startup već mogu da se pohvale da su prepoznati od strane više institucija u Crnoj Gori. Neke od njih su Investiciono-razvojni fond, gdje su jedni od prvih koji su dobili beskamatni kredit, zatim Glavni grad Podgorica, od kojih su dobili pored drugih nagrada i besplatne kancelarije u centru grada u Podgorici na period od dvije godine. Dobitnici su i bespovratnog granta od strane Unije poslodavaca Crne Gore, a uzeli su učešće i u prvom sajmu mladih preduzetnika u Crnoj Gori, koji je u Delti u novembru organizovala Unija mladih preduzetnika Crne Gore.

Na mapi, kako popularno kažu, možete pronaći, stanove, kuće, poslovne prostore, placeve i ostale nekretnine kako u Podgorici, Budvi tako i u ostalim gradovima Crne Gore. Njih oglašavaju kako agencije za nekretnine i investitori, tako i fizička lica.

Svoj projekat su osmislili na način da pruže kvalitetne usluge kako prodajnoj, tako i kupovnoj strani.

Prodavcima nekretnina i onim koji ih izdaju, osim oglašavanja omogućavaju i profesionalne usluge fotografisanja, snimanja, 360° fotografija (Novo u Crnoj Gori – virtuelni prikaz nekretnine na način kao da se nalazite u stanu), digitalnog marketinga, content marketinga (kreativno detaljno pisanje opisa oglasa), direktan kontakt sa zainteresovanim kupcima, uz oglas koji se nalazi na savremenoj platformi.

Kupcima nekretnina, uz savremen i moderan sajt, koji će uskoro biti dopunjen i Android i iOS aplikacijama, nude i konsultantske usluge koje se ogledaju u stambeno kreditnom savjetovanju kako bi klijenti došli do što povoljnijih stambenih kredita, kao i savjetovanje prilikom kupovine nekretnina i tokom pregovaračkog procesa.

Dodatne usluge

Na mapi takođe možete pronaći i druga pravna lica koja pružaju pravne i administrativne usluge u prometu nekretnina, procjenu tržišne vrijednosti nekretnina, energetsko sertifikovanje nekretnina, usluge dizajnera enterijera, arhitekta, feng shui ali i mnoge druge. Ukoliko pripadate kao pružalac usluga nekoj od ovih djelatnosti možete ih kontaktirati i ostvariti svoje pravo da budete na mapi i promovišete svoje usluge.

Kao što je gorenavedeno, NaMapi će na proljeće osim dodatno nadograđenog sajta donijeti i mobilne aplikacije za sve Android i iOS uređaje, koje će pomjeriti granice tržišta nekretnina u Crnoj Gori.

Ne sumnjamo da će www.namapi.me postati jedan od najposjećenijih sajtova kako u Crnoj Gori tako i bivšoj Jugoslaviji čije tržište im je dugoročni cilj.

Njihov portfolio

Na njihovom sajtu se možete besplatno registrovati i sami dodati oglas, međutim… Da bi vas bolje upoznali kako to izgleda biti na mapi podijelićemo sa vama oglas njihovog premium korisnika koji odiše profesionalnošću i reprezentativnošću kakva nije viđena do sada u Crnoj Gori. Korisniku su napravljene profesionalne fotografije, inovativan video, 360° fotografije nekretnine, kreativno detaljno napisan tekst oglasa, preveden na ruski i engleski jezik, kao i provođenje usluga digitalnog marketinga koje je u toku.  Link možete pronaći ovdjeDvosoban stan u City kvartu izdavanje Podgorica.

U prilogu pogledajte i njihov inovativan video za potrebe ostvarivanja cilja jednog od premium oglašivača.

Njihov zanimljiv i inovativan rad možete pratiti i na zvaničnoj FB stranici – NaMapi – Studio za nekretnine. Prvi utisak kada im posjetite zvaničnu FB stranicu pripada Cover Video snimku, koji možete vidjeti i ovdje:

Preduzetništvo, a pogotovo mladih u Crnoj Gori je rijedak slučaj i upravo zbog toga treba podržati ovaj mladi tim, na čelu sa Mišem Savovićem, diplomiranim ekonomistom, koji je za rad sopstvenog projekta napustio perspektivan posao u inostranoj kompaniji, što dovoljno govori o ozbiljnosti pristupa.

Kako da postanete njihov korisnik?

Kontaktirajte ih na  [email protected] ili +382 69 432 577 (Viber & WhatsApp), a dostupni i ažurni sa odgovorima su i na svojoj FB stranici.

Njihov website glasi: https://namapi.me

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *