Predstavnici IRF-a posjetili preduzeće “Dukić” DOO iz Kolašina

Dodajte komentar

Predsjednik OD IRF-a, g-din Zoran Vukčević, je sa svojim saradnicima obišao investiciju preduzeća “Dukić” DOO iz Kolašina koji je ujedno i korisnik kreditnih sredstava IRF-a.

Preduzeće “Dukić” DOO iz Kolašina je osnovano 2012. godine u okviru kojeg već četiri godine posluje restoran “Viline vode” koji je od strane posjetilaca prepoznat kao mjesto kom se uvjek rado  vraćaju. Nalazi se svega 2km od centra grada, a na putu je ka poznatom  Ski centru – Kolašin 1450.

Prilikom posjete predstavnika IRF-a vlasnik preduzeća, Stefan Dukić, je iskazao zadovoljstvo saradnjom sa Investiciono-razvojnim fondom koja je započeta kreditnim aranžmanom u iznosu od 50 hiljada eura za početnike u biznisu čime je pomenuti restoran i otvoren. Sredstva od IRF-a su nam bila neophodna za realizaciju investicije koja je podrazumijevala otvaranje restorana “Viline vode” koji posluje već četiri godine, svakim danom uspješnije i uspješnije. U pitanju je porodični biznis gdje su svi članovi porodice uključeni, zaključuje Dukić.

G-din Stefan Dukić je, takođe, naglasio da u restoranu preovladavaju specijaliteti nacionalne kuhinje, spremljeni od namirnica iz kolašinskog kraja, a da njihov kompleks predstavlja mjesto za predah planinara i ljubitelja sportova na snijegu.

U cilju daljeg rasta i širenja ovog porodičnog biznisa, vlasnik preduzeća razmišlja o novom kreditnom aranžmanu kod IRF-a čija bi investicija bila vezana za razvoj ljetnjeg i zimskog turizma.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *