Novi Akcijski depozit za štediše – kamata od 2,9% na 11 mjeseci

2 komentara

U susret godišnjici Banke, Addiko je obradovala štediše novom akcijom za novooročene depozite. Svim štedišama Banka omogućava atraktivnu kamatnu stopu od 2,9% nezavisno od iznosa oročenja, za depozite koji se oroče na period od 11 mjeseci.

Uz prednost jasnog, jednostavnog i direktnog bankarstva kojim se banka u svom poslovanju vodi, nova kampanja za oročene depozite značajno će uticati na podsticanje štednje građana i prikupljanje štednih uloga u predstojećem periodu. Predviđeno je da kampanja traje do kraja juna.

U fokusu Addiko banke su svedenija ponuda proizvoda i usluga, efikasnije procedure i procesi i jednostavnija komunikacija sa klijentom.

Addiko Bank ima poslovnice u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Herceg Novom, Pljevljima, Baru, Budvi, Kotoru i Tivtu. Više informacija možete naći na web site-u: www.addiko.me

Podijeli ovaj članak
2 Komentara
  • U susret godišnjici cetvoro suspendovano zbog fiktivnih 2 miliona kredita u banci u Podgorici / Gintaš/. falsifikovali pečate Elektrodistribucije i državnih organa, medju njima i MUP-a. Bankar me. se o tome ne izjašnjava. Ko će pokriti štetu, je li kriv samo kreditni referent…dje je interna kontrola, ko je odgovorran za rizik, ko je direktor poslova sa stanovništvom. Ovako seljačka prevara meože proći samo ko CG kadrova.
    Dajte nam informaciju i o ovome. ovo oko kamata govori da im fali depozita.

  • Kolika je strta vezano za kredie koji su dati sa falsifikovanim pecatima MUPa i Elektroprivrede i dr. Drzavnih irgans i ko je sve odgovoran.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *