Ovako će izgledati trg u Nikšiću

Dodajte komentar

Juče je u ambasadi Narodne Republike Kine predsjednik opštine Nikšić, Veselin Grbović, potpisao Memorandum o donaciji 150.000 eura koje će Nikšić dobiti od te zemlje.

Sredstva su namijenjena rekonstrukciji ulica i tortoara oko trga. Kako je prvi čovjek opštine, Veselin Grbović, kazao za Televiziju Nikšić, realizovana donacija govori o izvanrednoj saradnji Crne Gore i Kine, odnosno opštine Nikšić sa kineskim gradovima Boadingom i Šifengom.

Posebno moram da istaknem veliko nagažovanje ambasadora,  Cui Dživeia  , koji je zaista zaslužan za tu veliku saradnju na nivou naših država. Očekujem da već od ponedjeljka sredstva budu uplaćena izvođaču radova koji će, nadam se, ukoliko vremenske prilike dozvole, do kraja godine uspjeti da završi taj dio. Tako da očekujem da ćemo zaista ovim radovima i  budućim na proljeće, koji se tiču popločavanja, dobit najljepši trg u Crnoj Gori“, kazao je Grbović.

Rekonstrukcija prve faze Trga Slobode završena je u roku, a u toku su radovi na uređenju zelenih površina, a raspisan je i tender za nabavku mobilijara.

2

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *