Na Global HR Trends Summit-u preko 100 učesnika

Dodajte komentar

GLOBAL HR TRENDS SUMMIT MONTENEGRO konferencija, koja je okupila preko 100 učesnika iz zemlje i regiona, svečano je otvorena i počela sa radom u 10h u hotelu Verde Complex u Podgorici.

Na ceremoniji otvaranja je govorio Miloš Šćepanović, predstavnik WEON kompanije i menadžer projekta, koji je poručio da je izuzetno ponosan na činjenicu da je Crna Gora domaćin jednog od najvećih događaja iz oblasti ljudskih reusrsa u regionu, a da je WEON od strane svjetski poznate The P World kompanije, prepozat kao pouzdan i dugoročan partner za razvoj HR oblasti u našoj zemlji.

Ministar prosvjete Predrag Bošković se obratio učesnicima konferencije i formalno otvorio konferenciju.

Vlada Crne Gore i Ministarstvo prosvjete podržavaju ovakve projekte. Razvoj ljudskih resursa je ključan za unaprijeđenje biznisa i države uopšte, kako u Crnoj Gori, tako i svugdje u svijetu“, kazao je Bošković na otvaranju.

Za dva dana trajanja konferencije, učesnici će imati prilike da usvoje nova znanja, iskustva i globalne trendove u HR oblasti. Prestižni govornici dolaze iz najvećih svjetskih kompanija, kao što su ING group, Coca Cola, Emirates NBD Bank, Hyatt Hotels i mnoge druge.

 GLOBAL HR TRENDS SUMMIT MONTEGRO je događaj koji je osmišljen na način da uključi i poveže različite ciljne grupe. To su na prvom mjestu menadžeri velikih kompanija, koji se na profesionalnom nivou bave ljudskim resursima, srednja preduzeća koja vrijednuju značaj rukovođenja kadrovima, kao i fizička lica koja žele unaprijediti svoju karijeru.

Organizatori konferencije su crnogorska WEON kompanija i The P World kompanija, koja posluje u preko 20 zemalja svijeta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *