Lovćen osiguranje otvorilo filijalu u Budvi

Dodajte komentar

Lovćen osiguranje AD je danas, prigodnom svečanošću, obilježilo početak rada Filijale Budva. Ova Filijala je zaokružila poslovni sistem Lovćena koji posluje kroz još sedam filijala i to u Podgorici, Nikšiću, Beranama, Pljevljima, Bijelom Polju, Kotoru i Baru, te poslovnicama i zastupničkim agencijama širom Crne Gore.

Građani Budve i ovog dijela crnogorskog primorja od danas imaju na raspolaganju prostor filijale Lovćena  na novoj adresi: Jadranski put bb, tj. na glavnoj magistrali, koja prolazi kroz centar i to na skretanju ka Starom gradu.

Novi prostor Filijale je urađen po standardima Lovćen osiguranja i Triglav grupe i obezbjeđuje najviši nivo kvaliteta pružanja usluga u osiguranju.

Filijalu je svečano otvorio Matjaž Božič, izvršni direktor Lovćen osiguranja rekavši da se nastojanja Kompanije da unaprijedi poslovanje, ogledaju i u većoj aktivnosti u primorskoj regiji.

Mi smo shodno tome otvorili Filijalu u Budvi. Ovu Filijalu smo  i kadrovski značajno osvježili, a pozicionirali smo je na glavnoj gradskoj saobraćajnici, čime smo se približili osiguranicima i omogućili im da lakše pristupe uslugama osiguranja”, kazao je Božič.

Otvaranju Filijale su prisustvovali poslovni partneri i zvanice iz privrednog i administrativnog života Budve i Crne Gore.

Radno vreme filijale u Budvi je od 08:00 do 16:00h svakog radnog dana, a za sve informacije zainteresovani građani se mogu obratiti telefonom na 033 403 596, faxom na 033 403 597 i elektronskom poštom na e-mail [email protected].

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *