Telekom dodijelio vrijedne nagrade svojim korisnicima

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom dodijelio je 10 vaučera za putovanja u vrijednosti od po 1.000 eura dobitnicima nedavno završene nagradne igre koja je organizovana povodom proslave desetogodišnjice „T“ brenda u Crnoj Gori.

U nagradnoj igri, koja je trajala od 19.09. do 31.10.2016. godine, učestvovali su svi privatni korisnici koji su aktivirali dodatne opcije, u skladu sa pravilima nagradne igre. Među dobitnicima su korisnici fiksne i mobilne mreže, a zanimljivo je da su zastupljene različite generacije, od 24 do 76 godina.

Pored ovog, Telekom je organizovao i online takmičenje „Daleko su i nedostaju vam?“. Pristigle su brojne zanimljive priče i fotografije, a najbolja je nagrađena vaučerom za putovanje u vrijednosti od 500 eura.

Desetogodišnjica „T“ brenda je bila prilika da se kompanija zahvali svim svojim korisnicima na višegodišnjem povjerenju. Tako je svim korisnicima mobilne mreže bilo omogućeno besplatno korišćenje 1 GB interneta i do 100 € popusta na mobilne telefone“, kazali su iz kompanije.

Velika nagradna igra je korisnicima omogućila da osvoje neko od 10 atraktivnih putovanja za destinaciju koju sami izaberu. Vaučeri su validni 12 mjeseci, a iznos vaučera od 1000 eura mogu koristiti u više navrata, za više putovanja, ili odjednom – za jednu ili više osoba. Cilj kompanije je bio da obraduje sve svoje korisnike i na lijep način obilježi ovaj važan jubilej.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *