Izabrani novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Na redovnom godišnjem zasijedanju Skupštine Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori, predstavljeni su rezultati rada u proteklih godinu dana, a glasanjem predstavnika kompanija članica izabrana su dva nova člana Upravnog odbora i jedan član Nadzornog odbora.

Za nove članove Upravnog odbora Slovenačkog Poslovnog kluba, jednoglasno su izabrani Matjaž Božič (Lovćen osiguranje) i Robert Kleindienst (NLB Banka), a za novog člana Nadzornog odbora izabrana je Iva Asanović (Unija).

Predsjednik Kluba Nebojša Šćekić (Sava Montenegro) i ostali članovi Upravnog odbora: Dalibor Stojanov (Zetatrans), Sašo Sajko (Global broker diler), Sreten Radonjić (Samms) i Darko Vukčević (Gorenje), kao i članovi Nadzornog odbora: Aleša Sovinc (Ambasada Republike Slovenije u Crnoj Gori) i Živko Šipčić (Lovćen osiguranje), nastavljaju svoj mandat.

Pored članova kluba i uvaženih gostiju, Skupštini Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori, prisustvovao je i Ambasador Republike Slovenije u Crnoj Gori NJ.E. Mitja Močnik.

Slovenački poslovni klub je asocijacija osnovana 2007. godine, sa ciljem unapređenja poslovne saradnje članova Udruženja sa poslovnim subjektima i asocijacijama u Crnoj Gori i Sloveniji.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *