Ramaj: Prodato već 70 odsto stanova u kompleksu Porto Budva

Dodajte komentar

Nakon završetka turističke sezone nastavlja se gradnja stambeno-poslovnog objekta Porto Budva, kazao je Naser Ramaj, vlasnik i direktor firme Alart Centar koja gradi pomenuti objekat.

Prema njegovim riječima radi se o kompleksu od 27 000 metara kvadratnih sa 400 garažnih mjesta, koji će posjedovati tržni centar od 8 000 m2, spa centar od 3 000 m2 sa otvorenim i zatvorenim bazenom kao i stambenu osmospratnicu.

Kada je riječ o stambenom dijelu već je prodato 70% kompleksa možda je razlog i pozicija objekta koji se nalazi 100 metara od starog grada, te da većina stanova imaju pogled na more i na stari grad. Stanovi su veličine od 25 do 400 m2, dok je startna cijena 2 700 eura po metru kvadratnom, pa na više”, kazao je Ramaj.

On dodaje da sam podatak u procentu prodaje govori u prilog o stabilnosti u ovoj investiciji i kupci se osjećaju sigurnim sa svojim investicijama.

Kompleks Porto Budva treba da bude gotov do početka turističke sezone 2019. a vrijednost investicije je oko 60 miliona. Po svom završetku siguran sam da će ovo biti najatraktivniji objekat u Budvi”, zaključio je Ramaj.

Portal Analitika

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *