Montenegro Airlines Brend lider regiona

Dodajte komentar

Delegacija Montenegro Airlinesa, koju predvodi predsjednica Odbora direktora Daliborka Pejović, učestvovala je u radu 6. Biznis konferencije “Turističko tržište Jugoistočne Evrope – SEET 2016”, koja se održava u Beogradu.

Kao jedan od učesnika panela, Pejović je kazala da ekonomski rast za prostor Jugoistočne Evrope koji očekuje sve zemlje regiona dočekujemo sa mnogo izazova: u pogledu uspostavljanja i kreiranja jedinstvenog turističkog proizvoda, objedinjenog marketinškog nastupa i promocije, adekvatne infrastrukture, dostupnosti i kvalitetnih ljudskih resursa koji treba da garantuju kvalitetnu i sofisticiranu uslugu. S obzirom na saobraćajna ograničenja, Montenegro Airlines je spreman da svoje resurse stavi u funkciju objedinjavanja prostora zemalja ovog regiona i time doprinese ukupnom turističkom prometu.

“Primjer Crne Gore koja je uspjela da decentralizuje svoju ponudu uz podršku našeg avio-prevoznika može biti dobar primjer za sve ostale zemlje koje u međusobnim odnosima treba da iskoriste sve svoje prednosti: kulturološke, vjerske, prirodne, saobraćajne, trudeći se da sačuvaju sigurnost i političku stabilnost kao dominantni opredjeljujući faktor svakog putnika“, istakla jePejović.

U okviru konferencije, crnogorskoj nacionalnoj avio-kompaniji, još jednom je uručena nagrada Brand Leader. U ime Montenegro Airlinesa nagradu je primila Pejović. Priznanje je dodijeljeno na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumijevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda i dodijeljuje se devet godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapredjuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala, kreiranja konkuretnog turističkog imidža regiona.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *