Besplatan bežični internet u svim filijalama Erste banke

Dodajte komentar
Ilustracija

Sve filijale Erste banke u Crnoj Gori će do četvrtka biti pokrivene besplatnom Wi-Fi mrežom, čime banka želi klijentima da pruži unaprijeđeno bankarsko iskustvo.

Uz besplatan bežični internet, klijenti mogu brzo i jednostavno da dođu do važnih informacija, odgovaraju na elektronsku poštu, preuzmu i popune online zahtjev za otvaranje računa u Erste banci, prate aktuelnosti na društvenim mrežama…

Takođe, mogu testirati NetBanking aplikaciju za elektronsko bankarstvo Erste banke i zajedno sa nadležnim službenicima banke isprobati sve mogućnosti ovog servisa.

Za besplatno povezivanje na internet potrebno je potražiti i odabrati mrežu sa SSID oznakom ErsteFreeWifi. Nakon potvrde uslova korišćenja, klikom na dugme „Krenite sa surfovanjem“ kao početna se otvara stranica Banke www.erstebank.me.

Korišćenje digitalnih kanala na crnogorskom tržištu ima snažan trend rasta, a to pokazuju i podaci o korišćenju unaprijeđenog servisa elektronskog bankarstva Erste banke – NetBankinga. Ovaj servis omogućava 24-časovno upravljanje finansijama sa bilo kog mjesta gdje je moguće pristupiti internetu, odnosno internet stranici Erste banke. Aktivacijom NetBankinga korisnici dobijaju display karticu, prvu takve vrste u Crnoj Gori, koja služi za prijavu na servis i uz visok stepen sigurnosti omogućava pregled stanja i detalja o svim računima, transakcije u nacionalnom i međunarodnom platnom prometu, ugovaranje novih usluga i proizvoda banke, ali i niz drugih pogodnosti. Zahvaljujući odličnim karakteristikama Erste NetBankinga, broj korisnika stalno raste“, saopštili su iz banke.

Za osam mjeseci ove godine ukupan broj korisnika elektronskog bankarstva u Erste banci je porastao za 33,78% na oko 2,5 hiljade.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *