Predstavnici IRF-a u radnoj posjeti Opštini Šavnik

Dodajte komentar

Predsjednik Odbora direktora IRF-a, dr Zoran Vukčević, je danas sa svojim saradnicima i Predsjednikom Opštine Šavnik, g-dinom Miomirom Vujačićem, posjetio gazdinstvo Ćirović koje je ujedno i korisnik kreditnih sredstava IRF-a.

Tokom radne posjete, Vukčević je istakao da je pčelarstvo porodični biznis porodice Ćirović koji je razvijen na njihovom sopstvenom imanju i da je poljoprivredni proizvođač Željko Ćirović, sa svojim sinom Markom, pozitivan primjer uspješnog crnogorskog porodičnog biznisa, posebno na području Opštine Šavnik.

Vukčević je, takođe, podsjetio da je IRF u 2016. godini plasirao preko 400.000€ samo za poljoprivrednu proizvodnju na području Opštine Šavnik, dok je u istoj od osnivanja do sada plasirao oko 2 mil €.

“Ovo gazdinstvo je pčelarstvo prepoznalo kao veliku šansu za ostvarenje prihoda za svoju porodicu, pa je iz godine u godinu širio broj društava na gazdinstvu. Daljem razvoju njihovog porodičnog biznisa doprinjela je i kreditna podrška IRF-a za realizaciju projekta  “Izgradnja pčelarske kuće, kupovina 100 košnica i nabavka pčelarske opreme“, saopštili su iz IRF-a.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *