WizzAir uvodi mogućnost refundacije avio karte

Dodajte komentar

Wizz Air, najveća low-cost avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, objavila je da unaprijedila svoju popularnu WIZZ Flex uslugu kako bi i dalje poboljšavala putničko iskustvo.

Počev od 8. septembra, kao dodatak na neograničeni broj promena datuma, vremena i rute rezervisanih letova, putnici koji kupuju WIZZ Flex će ujedno imati i mogućnost da vrate svoj novac u vrijednosti važeće rezervacije na svoj WIZZ račun preko sajta wizzair.com i da ga kasnije iskoriste za neku drugu rezervaciju na bilo kojoj od preko 450 Wizz Air-ovih linija.

Putnici koji kupuju WIZZ Flex karte mogu promijeniti svoje rezervacije do tri sata prije planiranog vremena leta preko sajta wizzair.com. U slučaju da promijene datum, vrijeme ili rutu leta, nadoknada za izvršenu promjenu neće im iti naplaćena, ali ako je karta za novoizabrani let skuplja oni će morati da plate samo tu razliku u cijeni.

WIZZ Flex se može izabrati tokom procesa rezervacije i kupovine karte jednostavnim klikom i po cijeni od samo 15 eura po letu i po putniku. Svi detalji koji objašnjavaju nova unapređena pravila WIZZ Flex usluge se mogu pronaći na sajtu: https://wizzair.com/sr-cyrl-cs/informacije-i-usluge/wizz-usluge/wizz-flex#/

Putnici koji kupe Plus tarifu nakon rezervacije takođe mogu uživati u prednostima unapređene WIZZ Flex tarife kao i u drugim WIZZ-ovim uslugama koje su uključene u ovaj paket.

Džordž Mihalopulos, komercijalni direktor Wizz Air-a je izjavio: “Srećni smo što smo povećali prednosti našeg WIZZ Flex servisa i što stalno težimo da poboljšamo putničko iskustvo u svakom segmentu putovanja sa WIZZ-om. Postoji značajana tražnja putnika za proizvodom koji će im omogućiti da prebace novac na svoj WIZZ platni račun ako žele da otkažu rezervaciju. Unaprijeđena WIZZ Flex opcija nudi baš to!”.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *