Predstavljamo: MONTEX-ELEKTRONIKA

Dodajte komentar

MONTEX-ELEKTRONIKA je osnovana 1992. godine sa osnovnom djelatnošću iz oblasti informatike i telekomunikacija. U tom domenu se bavimo projektovanjem, implementacijom i održavanjem rješenja zasnovanih na savremenim ICT tehnologijama. Naš razvoj i građenje tržišne pozicije temelji se na identifikaciji ekonomski opradvanih projekata, koji našim klijentima donose nove i dugoročne vrijednosti. Kako bi realizovali projekte ovakvih standarda investiramo u nove tehnologije, ali i konstantno radimo na edukaciji našeg tima.

Portfolio naših proizvoda čine softverska rješenja za podršku poslovnim procesima za upravljanje ljudskim resursima, sistemima prodaje i nabavke, dokumentacionim sistemima, finansijama, kao i posebna projektna rješenjima po narudžbi klijenata. Razvijamo softverske proizvode i implementiramo partnerska rješenja sa dokazanom svjetskom praksom. Poseban segment našeg djelovanja čini inženjering u oblasti ICT-infrastrukture.

Među glavnim proizvodima, moramo izdvojiti softverska rješenja eHRM, Compas, Worknet.CRM i Smartis i Gradis.

eHRM rješenje sadrži sve komponente za upravljanje najznačajnijim kompanijskim resursima. Rješenje je bazirano na savremenoj HR praksi i predstavlja kvalitativan pomak u odnosa na dugo prisutne softvere tkz. “kadrovske evidencije”. eHRM softverski paket podržava centralizaciju baze  zaposlenih i svih relevatnih podataka, upravljanje odsustvima (elektronsko apliciranje, odobravanje, web u preostali broj dana, autom.generisanje rješenja za god.odmore i dr.), upravljanje procesom zapošljavanja (selekcija, intervjui, odluke) i integracijom sa biznis procesima kompanije (modul ciljno rukovodjenje).

eHRM baner finalna verzija

Compas – korporativni sistem nabavke ima za cilj da podrži upravljanje cjelokupnim procesom korporativne nabavke. Rješenje omogućava da se sve faze procesa odvijaju elektronskim putem, po predefinisanim procedurama (ovlašćenima). Sistem obezbjedjuje upravljanje u realnom vremenu kroz proces trošenja budžetiranih sredstava, od prvog koraka – budžeta, preko sistema trebovanja, do ponuda, odluka, računa i na “kraju kruga” – zatvaranje istih sa budzetom. Rješenje ima ugradjen sistem obavještenja u slučaju odstupanja od definisanih budzetskih pozicija.

Worknet CRM nije samo softverski proizvod. To je i proces sprovodjenja nove prodajne strategije, kojom implementiramo pozitivna iskustva svjetske prakse u domenu upravljanja poslovima prodaje, marketinga i podrške klijentima. Rješenje je bazirano na SugaCRM, najpoznatijoj opensource tehnologiji. Krajnji cilj uvodjenja ovog sistema bi bila efikasna podrška generisanju više poslovnih prilika, privlačenjui i osvojanju novih klijenata. Uz to klijentima se pruža kvalitetnija podrška i obezbjedjuje njihova veća lojalnost, a pritom se smanjuju troškovi i povećava profitabilnost.

Smartis je poslovno rješenje za upravljanje malim i srednjim preduzećima. Cilj ovog rješenja je da omogući da se pomoću jednog integrisanog sistema pokriju sve poslovne funkcije. Rješenje obuhvata: upravljanje prodajom (tekućim i budućim poslovima); upravljanje poslovnim finansijama i knjigovodstvom; upravljanje marketing kampanjama; upravljanje uslugama (servis, inženjering…); upravljanje dokumentima i projektima i upravljanje menadžerskim poslovima.

Gradis predstavlja rješenje za upravljanje kjljučnim segmentima u poslovanju inženjenjering i gradjevinskih kompanija. Obuhvata module: izrada predmjera i predračuna i analize cijena, upravljanja projektnim finansijama, dokumentacioni sistem, kao i modul za integracija sa sistemom za upravljanje izvodjačkim projektima.

Pored poslovnih, nudimo i ICT infrastrukturna rješenja poput projektovanja i izvođenja računarskih mreža, IT bezbjednosti, BackUp sistema i tehničku podršku i unaprejenje implementiranih ICT sistema.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *