Prekoveze.me: START oglasi na poklon od 21. juna

Dodajte komentar

Kako bi obilježili prvu ljetnju sezonu u koju ulaze sa inoviranim portalom zazapošljavanje, tim Prekoveze.me je spremio poklon u vidu besplatnih START oglasa za svoje klijente od 21.juna.

“Odlučili smo da zvaničan početak ovog ljeta, prvog koje smo dočekali saunaprijeđenim portalom, obilježimo poklonom za sve naše klijente. Želimo dapozovemo predstavnike kompanija da nam pošalju oglas za slobodne radnepozicije koji ćemo mi besplatno postaviti na našem portalu u okviru akcije POKLON START OGLAS” , kazali su iz Prekoveze.me

Svi koji imaju potrebu da oglašavaju poslovne prilike, ovog ljeta to mogu učiniti besplatno, kroz START oglase na portalu Prekoveze.me. Sve što je potrebno je da se zainteresovani obrate putem e-maila [email protected] ili da se registruju na linku.

– Portal prekoveze.me je prvi i tehnološki najnapredniji crnogorski portal ovog tipa, nedavno unaprijeđen dodatnim opcijama koje stoje na raspolaganju kako kompanijama, tako i kandidatima koji su u potrazi za poslom -a kazali su iz kompanije.

Pored STARToglasa postoji nekoliko paketa za oglašavanje na ovom portalu, a zvaničnaponuda se može naći na ovom linku.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *