Posebna ponuda za oglašavanje sezonskih poslova na prekoveze.me

Dodajte komentar

U susret predstojećoj ljetnjoj turističkoj sezoni, poslovna platforma prekoveze.me kreirala je specijalnu ponudu za ugostitelje i hotelijere, kako bi se njima kao poslodavcima olakšao pristup kvalitetnom kadru i ubrzao proces zapošljavanja.

Kao prednosti ove ponude, oni navode pristupačne cijene, široku bazu kvalitetnih kandidata i veliki broj dnevnih posjeta portalu prekoveze.me, koji je u konstantnom porastu, s obzirom na činjenicu da su nedavno predstavili inoviranu i unaprijeđenu platformu. Zahvaljujući tome, poslodavci koji se odluče da posredstvom njihovih usluga potraže radnu snagu za sezonu, dobiće kvalitetan kadar i obezbijediti vizibilitet za svoju kompaniju.

U skladu sa dinamičnim dešavanjima u toku sezone i povećanom potrebom za oglašavanjem slobodnih radnih mjesta, kreiran je poseban sistem za oglašavanje većeg broja radnih pozicija i to u trajanju od 30 do 90 dana.

Na linku se nalazi zvanična prezentacija ponude, a više informacija se može dobiti na mejl [email protected] i na broj telefona 067082999.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *