“Coke Sales Summership”: Program podrške mladim ljudima u uspješnom započinjanju karijere

Dodajte komentar

Kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora organizovaće i ove godine Coke Sales Summership, jedinstveni program podrške mladim ljudima u uspješnom započinjanju karijere i upoznavanju sa praktičnim aspektima poslovanja.

Priliku da od zaposlenih i menadžera u ovoj multinacionalnoj kompaniji uče male tajne uspješnog biznisa, s posebnim fokusom na usavršavanje prodajnih mehanizama, imaju studenti treće i četvrte godine, apsolventi, diplomci (koji su studije završili u prethodne dvije godine), kao i polaznici master studija, a koji dolaze sa akreditovanih univerziteta u Crnoj Gori, te viših i visokih škola.

Coke Sales Summership će biti predstavljen u sklopu Dana karijere, a prijave se mogu slati od 13. aprila do 1. maja. Formular za prijavu se nalazi na linku: http://www.coca-colahellenic.rs/Careers/

Već treću godinu organizujemo program praksi namijenjen mladima, s tim što je ovogodišnji Coke Sales Summership umjesto ljetnje prakse osmišljen kao prodajna akademija, u trajanju od tri sedmice. Prodaja je srce našeg biznisa i sektor koji pruža najveću mogućnost za usavršavanje i zapošljavanje. Sigurni smo da će mladim ljudima biti veoma izazovno da budu dio naše prodajne akademije i tako se, uz postojeća teorijska znanja, spreme za tržište rada“, saopštio je regionalni direktor prodaje u Coca-Cola Hellenic Crna Gora Nikola Tripković.

Tokom prve sedmice programa polaznicima će učiti kroz predavanja, dok će preostale dvije sedmice u maju kandidati raditi sa zaposlenima iz kompanije na terenu i vidjeti kako prodaja funkcioniše u praksi.

Uz upoznavanje nosećeg stuba poslovanja kompanije Coca-Cola Hellenic Crna Gora, odlična predavanja i zanimljive izazove koje smo im pripremili, izabrani kandidati imaće priliku da zastupaju jedan od najpoznatijih svjetskih brendova i vide kako se osvajaju dobre pozicije u marketima“, poručio je Tripković.

Svi studenti koji završe program dobijaju Potvrdu o završenoj praksi i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene u kompaniji Coca-Cola Hellenic Crna Gora.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *