Poziv kompanijama da se uključe u akciju “Let’s do it Montenegro”

Dodajte komentar

Nevladina organizacija ADP-Zid pozvala je kompanije da zajedno sa građanima, civilnim sektorom, javnim i ostalim preduzećima i svim zainteresovanima iz svih 23 opštine sa teritorije Crne Gore, naprave saradnju i zajednički realizuju akciju „Očistimo Crnu Goru za 1 dan“. Akcija će se organizovati u sklopu velike međunarodne akcije „Let's do Word” 20 maja 2016.godine.

Kako su kazali iz ove NVO, cilj ove akcije je podsticanje svih građana Crne Gore na aktivnije učešće u životu svoje zajednice, bez obzira na godine i posao koji obavljaju, porijeklo ili pripadnost.

– Akcija nije samo čišćenje, već dan okupljanja komšija, dan saradnje u zajednici, dan druženja porodica, uposlenih u firmama. Svih onih koji žele da pokažu da svako malim doprinosom može velike stvari učiniti realnim – kazali su iz ADP-Zid.

Šta kompanija dobija učešćem i podrškom akciji u koju žele da uključite 3% ukupnog stanovništva:

  • Bićete dio najmasovnije akcije na svijetu
  • Veću prepoznatljivost kao društveno odgovornog preduzeća
  • Tim building aktivnost za zaposlene (zajednički odlazak, rad, druženje)
  • Mogućnost vizuelne prezenatacije na teritoriji koju odaberete za svoje aktivnosti

– Učestvovati u akciji mozete kao glavni koorporativni partner, kao sponzor ili korporativni ucesnik. U krajnjem slučaju akciju možete podržati tako što ćete naći način da Vaši radnici učestvuju u akciji kao primjer društveno odgovornog poslovanja – navode iz ove NVO.

Način učešća:
Finansiranje nabavke jedne stavke sa Shopping liste.
  Finansiranjem učešća zaposlenih na akciju kao dio tim buildinga (Napomena: svaki  zaposleni koji učestvuje kao korporativni dobrovoljni aktivista na akciji osigurava još jednom pojedincu da ode na akciju van grada)

Način predstavljanja: zavisi od načina učešća u akciji kao glavnog partnera ili sponzora

U organizaciji ADP-Zid, 10. maja 2014. u Crnoj Gori je realizovana do sada najmasovnija akcija – Let’s do It Mediteran. Akcija je u 6 primorskih gradova okupila oko 3100 građana, opštinska preduzeća, 20-ak privatnih preduzeća, škole, sportske i ronilačke klubove i zahvaljujući kojoj je na trajne i privremene deponije,  prema procjenama, dopremljeno oko 530 tona otpada.

Za vise informacija i da budete dio akcije mozete se prijaviti na: [email protected]

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *