Prijave za AmCham Program stažiranja do 28. marta

Dodajte komentar

Američka privredna komora u Crnoj Gori (AmCham Montenegro) sa zadovoljstvom najavljuje šestu generaciju Programa stažiranja za studente završnih godina studija u Crnoj Gori, koji će biti realizovan u periodu od 11. aprila do 11. jula 2016. godine.

Ove godine, 16 kompanija članica i AmCham kancelarija obezbijedile su 30 pozicija za stažiranje. Dodatno, tri od 30 ponuđenih pozicija biće dodijeljene studentima sa invaliditetom.

Program stažiranja omogućava studentima da završe tromjesečnu praksu u kompaniji članici AmCham-a, neposredno prije sticanja diplome. U realizaciji ovog programa, AmCham Montenegro sarađuje sa sva tri univerziteta u Crnoj Gori: Univerzitet Crne Gore, Univerzitet Donja Gorica i Univerzitet Mediteran. Studenti sa sledećih studijskih programa se mogu prijaviti: ekonomija, marketing, pravo, energetika i automatika, elektronika, telekomunikacije i računari, informacione tehnologije, engleski jezik, vizuelne umjetnosti, turizam i političke nauke.

Kompanije – članice AmCham Montenegro, koje će učestovati u ovogodišnjem Programu su: Daily Press Vijesti, Deloitte, Crnogorski Telekom, Represent Communications, Kingscliffe Distribution Montenegro – DHL, Telemont, Univerzitet Mediteran, Čikom, Stratex Development, Gintasmont – Hotel RAMADA, Neregelia, Hotel Regent Porto Montenegro, McCann Podgorica, Telenor, Societe Generale Montenegro, Erste banka. Takođe, ove godine i kancelarija AmCham Montenegro obezbijediće stažiranje za jednog studenta.

Za Program se mogu prijavti studenti završne godine fakulteta, koji imaju prosjek iznad 8.0 i odlično poznavanje engleskog jezika, kao i rada na računaru. U okviru prijave studenti su dužni da dostave:

  • CV i motivaciono pismo (do 2000 karaktera) – oba dokumenta na engleskom jeziku
  • Potvrdu od fakulteta da su redovno upisani na završnoj godini fakulteta i da su u mogućnosti da završe studije do juna 2016.g.
  • Potvda od fakulteta o položenim ispitima i prosječnom ocjenom tokom dosadašnjih studija.

*** Potvrde od strane fakulteta ne treba prevoditi na engleski jezik.

Prijave treba slati na mail [email protected]  do 12:00h u ponedeljak, 28. marta 2016. godine. Aplikacije pristigle nakon isteka roka, kao i nepotpune aplikacije, neće biti razmatrane.

Sve informacije o kriterijumima za prijavu i neophodnoj dokumentaciji, kao i raspoloživim pozicijama, studenti mogu pogledati na veb sajtu www.amcham.me i AmCham Facebook stranici.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati AmCham kancelariju putem [email protected] ili putem telefona 020 621 328.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *