Hypo Alpe Adria banka otvorila novu poslovnicu u Tivtu

1 komentar

Hypo Alpe Adria banka (HAAB) otvorila je danas novu poslovnicu u Tivtu i tim povodom uručila donaciju lokalnoj osnovnoj školi „Drago Milović“.Glavni izvršni direktor HAAB-a, Christoph Schoen, rekao je da je riječ o banci koja ima jasnu poslovnu strategiju.

Proširenje mreže poslovnica je od izuzetnog značaja za nas iz više razloga, jer ne samo da potvrđuje posvećenost naših novih vlasnika, Advent International i Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj, crnogorskom tržištu generalno, već je takođe odraz razvoja Opštine Tivat tokom prethodnih godina”, naveo je Schoen u saopštenju.

save hypo

On je kazao da je jasno da Tivat obezbjeđuje neophodne preduslove za uspješno poslovanje, ali za njih takođe predstavlja veliki izazov postati cijenjeni član lokalne zajednice i pružiti kvalitetnu uslugu i atraktivnu ponudu.

Uvjeravam vas, u svoje i u ime čitavog tima, da ćemo dati sve od sebe da odgovorimo na ovaj izazov”, dodao je Schoen.

IMG_3029

Hypo banka, u sklopu aktivnosti društveno odgovornog poslovanja, posebnu pažnju posvećuje djeci i institucijama koje vode računa o njihovom organizovanom vaspitno-obrazovnom razvoju, pa je banka direktoru Osnovne škole “Drago Milović”, Ružici Lazarević, uručila donaciju u vrijednosti hiljadu EUR, koja će im pomoći da riješe problem grijanja.

IMG_3056

S obzirom na to da otvaranje ekspoziture u Tivtu pada na Međunarodni dan žena, Hypo banka je pripremila i prigodne poklone, pa će tako prve tri klijentkinje tivatske ekspoziture, koje otvore tekući račun ili apliciraju za kredit, na poklon dobiti prepaid kartice Hypo banke u vrijednosti 50 eura“, navodi se u saopštenju.

IMG_3040

Radno vrijeme poslovnice je radnim danima od osam do 16 sati i subotom od osam do 13 sati. Klijentima su, uz direktora poslovnice, na raspolaganju kreditni referent za građane i dva šalterska službenika.

Osim standardne ponude bankarskih proizvoda i usluga, građanima će u moderno opremljenoj poslovnici biti dostupan i bankomat”, zaključuje se u saopštenju.

 

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • hehehe kakvo beskrajno foliranje…. banka koja je sve uradila da nagrdi svoje klijente misli da ce balonima da sakrije cinjenice cak i u PM-u…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *