Udruženje preduzetnica u Bijelom Polju: Kako se ekonomski osamostaliti?

Dodajte komentar

Udruženje preduzetnica Crne Gore organizovalo je juče, u saradnji sa organizaciom Spirit Art Montenegro, tribinu na temu „Zašto se ekonomski osamostaliti?“ u prostorijama Elektro-ekonomske škole u Bijelom Polju.
Sa predavanja

Kako je kazala Edita Dautović, predsjednica Udruženja preduzetnica, njihova grupa su mladi, to jest studenti i maturanti, nezaposleni kao i svi drugi koji imaju profesionalnu karijeru pred sobom.

U okviru serije predavanja suočićemo učesnike sa samostalnim zanatlijama, preduzetnicama i ekspertima iz Udruženja preduzetnica Crne Gore i Spirit Art Montenegro organizacije koji će im prenijeti svoja iskustva i prednosti samostalnosti u preduzetništvu kroz slobodnu diskusiji na ovu temu. Takođe, cilj je bio predstaviti uspješnu preduzetničku priču iz naše zemlje i pozvati privrednike i preduzetnike da daju svoj doprinos ovom događaju”, dodala je ona.

Predavanja se organizuju u okviru projekta “Žena pokretač duštva”, koji je podržala Komisija za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću 2015.

Sljedeće predavanje će se održati 26. februara u Rožajama u Srednjoj stručnoj školi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *