Telenor fondacija: Pokloni i zabava za djecu u Dječjem domu „Mladost“

Dodajte komentar

Predstavnici kompanije Telenor i Telenor fondacije, sada već tradicionalno, kraj godine obilježili su posjetom i uručivanjem poklona djeci iz Doma ,,Mladost“ u Bijeloj. Tokom decembra, zaposleni u Telenoru iz cijele Crne Gore pripremali su poklone koji su danas uručeni, a Telenor fondacija je obezbijedila i paketiće za sve mališane.

,,Kompanija Telenor posvećena je brizi za zajednicu, a posjeta djeci u Bijeloj nam je izuzetno draga akcija jer pomažemo djeci bez roditeljskog staranja, kao kompanija, ali i  kao pojedinci koji imaju razvijenu svijest o važnosti davanja“, rekla je generalna direktorka Telenora Crna Gora, Sandra Štajner. Ona je zahvalila zaposlenima u Telenoru na tome što održavaju praznični duh i tradiciju, koji su važan dio poslovanja kompanije.

Pomoćnica direktora Doma, Slavica Ilić, zahvalila je Telenoru na prepoznavanju dječjih želja i potreba. ,,Djeca svih uzrasta uživala su u današnjem programu, a ova akcija je pomogla da shvate da o njima ne brinemo samo mi koji radimo u Domu, već i čitava društvena zajednica i građani Crne Gore“, rekla je Ilić.

Darivanjem djece iz Doma ,,Mladost“ Telenor svake godine obilježi praznične dane. Djecu  su  danas zabavljali i animatori, a pretpraznična atmosfera upotpunjena je i izvođenjem predstave ,,Ledena čarolija“, koje je omogućila Telenor fondacija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *