Podrška za četiri poslovne ideje iz oblasti biznisa i novih tehnologija

Dodajte komentar

Stručna komisija kompanija Business Service Center i Digital Interiors izabrala je četiri poslovne ideje čiji će razvoj, potpuno besplatno, podržavati narednih godinu.

Konkurs na koji su svi zainteresvani mogli prijaviti poslovne ideje iz oblasti novih tehnologija i biznisa, bio je otvoren do 15. novembra.

Izabrane su VSolution call centar ideja Verice Martinović i Stefana Vešovića, namijenjena prvenstveno međunarodnom tržištu i stranim firmama koje žele da smanje troškove poslovanja u svojoj zemlj, aplikacija Aria, koja podrazumijeva online rješenje za vođenje poslovanja ugostiteljskih objekata koje je osmislio Miloš Odalović, agencija za ghostwriting usluge, odnosno kreativno pisanje po narudžbi koju je osmislila Stana Popović, kao i aplikacija sacekaj.me, namijenjena rezervaciji prevoza za putnike u svim vrstama saobraćaja, čiji je nosilac Jelena Banović.

Kako su istakli organizatori, podršku ovim idejama Business Service Center i Digital Interiors će realizovati kroz obezbjeđivanje poslovnog prostora, računara za rad, knjigovodstvenih, administrativnih i pravnih usluga, poslovnog savjetovanja i inženjerske podrške.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *