UNIQA pokreće novu akciju životnog osiguranja

Dodajte komentar

UNIQA osiguranje kreće sa novom akcijom životnog osiguranja. U periodu od 1. oktobra do 31. decembra uz svaku polisu Mješovitog životnog osiguranje, UNIQA poklanja benefit pakete u zavisnosti od visine premije koju plaćate. 

“Pored benefit paketa, u periodu trajanja akcije UNIQA osiguranje pruža mogućnost ugovaranja polise MedUNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja klijente i njihove porodice po specijalnim uslovima”, saopšteno je iz tog osiguravajućeg društva.

MedUNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje omogućava organizaciju i pokriće troškova liječenja u privatnim i državnim zdravstvenim ustanovama, na teritoriji Crne Gore i Srbije.

“Namijenjeno je svakoj osobi koja želi da, za sebe ili svoju porodicu, obezbijedi kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, na jednostavan i siguran način. Privatno zdravstveno osiguranje nije skupo i nedostižno. Primjera radi, osoba starosti 30 godina može da kupi paket Vital Start 1.000 za već od 7,5 eura mjesečno!”, navedeno je u saopštenju.

UNIQA na manifestaciji “Stiže nam beba”

U organizaciji Udruženja Roditelja i ove godine će se u Delta City-u organizovati info dan o trudnoći, dojenju i pripremama za novog člana porodice, pod nazivom “Stiže nam beba”. Na ovoj manifestaciji će i UNIQA osiguranje uzeti učešće i upoznati posjetioce sa novom prodajnom akcijom životnog osiguranja – “Misli životno osiguranje uz trostruki dobitak”.

U trajanju akcije životnog osiguranja, UNIQA daje mogućnost izbora benefit paketa uz polisu osiguranja, a jedan od paketa je namijenjen i onima koji se pripremaju za novog/nove članove porodice.

Za sve bebe koje se rode do 31. decembra, a čiji roditelji ugovore polisu životnog osiguranja u trajanju akcije, UNIQA otvara dječju polisu Favorit i poklanja gratis godišnju premiju u iznosu od 200 eura

Pored toga, UNIQA u saradnji sa zdravstvenom ustanovom Malbaški poklanja i godišnju karticu kojom se može ostvariti popust od 10 odsto na pedijatrijske usluge.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *