Etihad Airways nudi još luksuzniju uslugu (foto)

Dodajte komentar

Etihad Airways otkriva svoje novo partnerstvo sa vodećim specijalistima za iznajmljivanje aviona, Chapman Freeborn. Ovim partnerstvom, oni su unaprijedili svoje ekskluzivne ponude Residence i kabina prve klase, koje su dostupne u njihovoj Airbus A380 floti.

Ova saradnja sa Chapman Freeborn kompanijom dala je Etihadovoj luksuznoj klijenteli mogućnost uživanja sasvim novih nivoa luksuza, tehnologije i diskrecije, koje mogu doživjeti samo u najluksuznijim privatnim avionima.

Gosti koji budu putovali u Residence ili apartmanima prve klase imaće priliku da angažuju privatne avione preko Chapman Freeborn kompanije, odmah od Etihadovog izlaza na aerodromu, što će im svakako olakšati dolazak do njihove finalne destinacije.

Chapman Freeborn kompanija omogućila je pristup ekskluzvnoj floti aviona, od onih sa većim kabinama i rasponom poput Gulfstream G650 i Dassault Falcon 7X, do onih manjih, poput Cessna Citation X i Bombardier Challenger 350.

Residence avionske kabine imaju površinu od oko 20 m2 i promijenile su izgled premium putovanja. One sadrže tri sobe, uključujući dnevnu sobu, duplu spavaću sobu, kupatilo, uslugu batlera i privatnog kuvara.

Etihad Lifestyle konsijerž tim, koji sarađuje sa batlerima koji rade na njihovim letovima, omogućavaju vam pravo personalizovano iskustvo, nudeći širok asortiman usluga, od rezervacija u restoranu, klubovima, posebnim događajima i drugo.

Na zemlji, VIP konsijerž tim će gostima dati mogućnost da brže prođu sve bezbjednosne procedure i prelazak u Chapman Freeborn privatni avion.

Etihad Airways A380 avion je konfigurisan sa devet First apartmana, koji imaju privatne dnevne sobe sa foteljama i otomanima, koji se mogu pretvoriti u krevet pune dužine. Tu je i usluga kuvara, koji priprema genijalne obroke, kao i personalizovane obroke po želji, sa svježim sastojcima.

Gosti koji putuju u ovim apartmanima imaće internet tokom cijelog leta, kao i usluge mobilnog telefona, napredne personalizovane sisteme zabave, luksuzne transfere sa šoferom do i od aerodrome.

Etihad Airways A380 modeli trenutno tri puta dnevno lete od Abu Dabija do Londona, a dva puta dnevno od Abu Dabija do Sidneja. Prvog decembra, krenuće nova ruta, odnosno dva puta dnevno će od Abu Dabija letjeti do Njujorka.

1

2

3

44

 

6

Izvor: Luxlife.rs

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *