Marketing restorana

Dodajte komentar

Slika današnjeg društva u kome živimo je vrlo jasna – digitalno prisustvo biznisa je neophodno. Ukoliko vas nema u online svijetu, kako Bild studio u svom članku nagovještava, vi skoro i da ne postojite.

Ulaganje u turizam i ugostiteljstvo predstavlja najsvjetliju budućnost našeg društva. Kako bi isto konstantno unapredjivali, potrebno je pratititi i primjenjivati svjetske standarde i trendove.

U blog postu ‘Marketing restorana’ koje nam donosi Bild studio, istaknuta je nepobitna činjenica da 81% korisnika pretražuju restorane putem mobilnih uređaja. Ovo samo govori u kolikoj mjeri je ovdašnje društvo digitalizovano i kako na najbrži mogući način žele doći do potrebnih informacija. Stoga, Bild studio nam iznosi predloge kako da obezbijedite i učvrstite svoje online mjesto.

Ukoliko već nemate, onda je krajnje vrijeme da vaš restoran (hotel, agencija ili drugi oblik ugostiteljskog objekta) zaživi u online svijetu kreiranjem funkcionalnog website-a, koji će na najbolji mogući način predstaviti vaše proizvode i usluge. Kako bi vas potencijalni klijenti pronašli prije nego uoče vašu konkurenciju, Bild savjetuje da nije dovoljno samo napraviti website već ga je potrebno optimizovati. To bi značilo da se vaš biznis pri klijentovom traženju pr. ‘restoran u Podgorici’, izlista na početnoj stranici pretraživača.

Kao najmoćnije sredstvo komunikacije i same interakcije vas i korisnika, Bild ističe društvene mreže kao ‘must have’ sekciju. Društvene mreže vašeg biznisa omogućavaju da svakog dana tokom godine budete prisutni kod postojećih i potencijalnih klijenata, koji se u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu mogu informisati o vašin novitetima, promocijama i ponudama.

Sve korisne savjete pročitajte u Bildovom blog postu ‘Marketing restorana‘.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *