Ovo je pravi “vuk sa Wall Street-a”

Dodajte komentar

Svi koji su pogledali Vuka s Wall Streeta morali su barem u jednom trenutku poželjeti na kratko vidjeti kako bi uistinu bilo živjeti na tako raskalašen način.

Pravi vuk s Wall Streeta, Jordan Belfort, koji je nekad bio osuđen na 22 mjeseca zbog finansijskih prevara i prema kojem je snimljen film, rekao je nakon što je film premijerno prikazan kako je njegov život izgledao još i gore od onog kojeg je uspješno odglumio Leonardo DiCaprio.

No, Instagram profil Timothya Sykesa, multimilionera koji je baš kao i Belfort zaradio svoje bogatstvo trgovanjem dionica, barem na trenutke ‘običnim smrtnicima’ prikazuje život mladog i bogatog preduzetnika. Sykes kao i Belfort podučava ljude kako da budu uspješni kao i on. No, za razliku od ‘Vuka’ nikad nije optužen za zločine koji su diskreditovali njegove uspjehe. Za sebe je jednom prilikom rekao da nema nikakve vještine kojima sve to postiže, već veliku želju da omogući ‘bolji život ljudima koje voli’. ‘Sretan sam što im to mogu omogućiti‘, rekao je američkim medijima.

Svoju karijeru započeo je u srednjoj školi kada je novac koji je dobio na bar micvi uložio u dionice. Do 21. godine već je zaradio bogatstvo od preko milion i po dolara.

Ovaj mladi bogataš ne krije na svojim društvenim mrežama svoj životni stil, a skupio je i publiku od preko 297 hiljada ‘followera’.

1

3

5

7

 

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *