Paul Papadimitriou je novi Spark.Me govornik

Dodajte komentar

Spark.me, jedna od najvećih regionalnih marketing konferencija, održaće se po treći put 31. maja i 01. juna 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Pored brojnih predavača i predavačica pridružuje im se i Paul Papadimitriou.

Paul Papadimitriou

Paul Papadimitriou je osnivač Intelligencr, kompanije koja pomaže organizacijama u formulisanju i implementaciji inovacionih strategija.

Radio je na uspostavljanju inovativnih mobilnih ekosistema u Evropi i Kini, a sarađivao je sa organizacijama kao što su – Microsoft, Bell Labs, SABMiller, Criteo, Siemens, Evropska unija i Međunarodna unija za telekomunikacije (specijalizovana agencija Ujedinjenih nacija za telekomunikacije).

Predavao je na konferencijam širom svijeta – u Atini, Londonu, Bukureštu, Tokiju, Manili, Singapuru, Bangkoku, Njujorku i Ostinu. Jedan je od voditelja LeWeba, jedne od najvećih evropskih konferencija posvećenih informacionim tehnologijama.

Papadimitriou je porijeklom Švajcarac, Grk i Finac. Živio je u Ženevi (Švajcarska), Manili (Filipini), Tokiju (Japan) i Limasolu (Kipar), a sada je stanovnik Londona (Ujedinjeno Kraljevstvo).

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *