Priznanje Western Uniona ekspozituri Hypo Alpe Adria Banke u Podgorici

Dodajte komentar

Ekspozitura Hypo Alpe-Adria-Banke u Podgorici, u Hercegovačkoj ulici, po ocjeni Eki Transfera,  agenta Western Union-a, izabrana je za najbolju poslovnicu naše Banke u 2014. godini.

Tim povodom u sjedištu Hypo Alpe Adrie održana je svečanost na kojoj su predstavnici Eki Transfera, agenta Western Union-a, uručili nagradu Petku Spasojeviću, direktoru nagrađene ekspoziture.

Svake godine Western Union nagrađuje najbolje lokacije u okviru svake banke. Izbor je na osnovu sljedećih kriterijuma:
•  broj isplaćenih transakcija
•  izgled lokacije i obilježenost WU reklamnim materijalom
•  ljubaznost i profesionalizam u obavljanju posla

Nagrađena poslovnica ispunjava savremene bankarske standarde, a u prilog tome najbolje govori činjenica da je za kratak period od kada banka posluje na tržištu Crne Gore, stekla povjerenje velikog broja poslovnih partnera.

– Kao univerzalna banka, Hypo Alpe Adria klijentima nudi široku paletu kreditnih i štednih proizvoda, unutrašnji i međunarodni platni promet, stručne savjetodavne usluge i podršku projektima. Banka se trudi da za svakog pojedinačnog klijenta nađe optimalna bankarska rješenja, i da im ponudi najprofesionalniju i najbolju bankarsku ulugu.

Western Union je vodeći svjetski sistem za elektronski transfer novca, prisutan u preko 200 zemalja i teritorija, na preko 500 000 lokacija. Imajući u vidu da je prepoznatljiv po brzom i sigurnom transferu novca za njihove klijente, Western Union za svoje partnere bira samo pouzdane i profesionalne finansijske institucije, što dovoljno govori o značaju ovog priznanja za poslovnicu Hypo Alpe-Adria-Banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *