Raspisan konkurs za zakup sedam plaža u Novom i Kotoru

Dodajte komentar

Javno preduzeće Morsko dobro objavilo je javni poziv za zakup šest kupališta u Herceg Novom i jednog u Kotoru, odnosno za korišćenje neuređene obale.

Zakup je u skladu sa planskim dokumentima radi projekata izgradnje i opremanja novih kupališta u ova dva bokeljska grada, prenosi Radio Jadran.

Riječ je o lokacijama u naselju Topla, pojas kamenite, neizgrađene obale uz Šetalište “Pet Danica”, sa zapadne strane lukobrana uz kupalište “Rafaelo” u dužini od 90 metara, površine 286 metara kvadratnih, zatim u Meljinama, neizgrađena obala uz Šetalište “Pet Danica”, istočno od kompleksa bolnice u Meljinama.

U naselju Kumbor pojas neizgrađene obale, uz lokalni put Kumbor-Đenovići, sa istočne strane Kraljevog mula, u dužini od 40 metara.

U naselju Baošići, pojas neizgrađene obale uz lokalni put Đenovići-Bijela, u dužini od 21 metra. Takođe u zakup se nudi i plaža u Đenovićima, a riječ je o neuređenoj obali na zapadnom kraju Đenovića, na potezu od mula zapadno prema ogradi bivšeg vojnog kompleksa, od 120 metara, sa pripadajućim akva prostorom. U Baošićima, pojas neizgrađene obale, uz lokalni put Đenovići-Bijela, od ponte, istočno u dužini od 80 metara.

U naselju Bijela, na lokalitetu Žeger, nudi se na korišćenje dio obale ispod budućeg turističkog kompleksa, u dužini od 178 metara.

U pozivu se navodi da je minimalna cijena godišnjeg zakupa 1 euro po m² obale, uz bankarsku garanciju ponude 1.000 eura.

U opštini Kotor neuređene plaže koje se daju u zakup su u naselju Risan, ispod magistralnog puta, na lokaciji Bujevina, u naselju Perast obala na istočnom kraju Perasta na lokaciji “Borići”.

Na nadmetanju (tenderu) mogu učestvovati isključivo ponuđači koji otkupe tendersku dokumentaciju. Zainteresovani ponuđači ili njihovi ovlašćeni predstavnici mogu preuzeti tendersku dokumentaciju svakog radnog dana u Javnom preduzeću u Budvi, kod ovlašćenog lica od 10 do 15 sati (sa pauzom od 11.30 do 12 časova), zaključno do 29. januara 2015. godine do 15 sati.

Cijena tenderske dokumentacije iznosi 50 eura. Javno otvaranje kojem mogu prisustvovati svi ponuđači, održaće se 30. januara u 12 časova u prostorijama Javnog preduzeća Morsko dobro.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *