Održan seminar Udruženja preduzetnica Crne Gore

Dodajte komentar

Udruženje preduzetnica Crne Gore realizovalo je dvodnevni seminar na temu „Sposobnosti prodaje i prezentovanja -aktuelni trendovi, koncept i promocija novih usluga“.

Seminar je okupio oko 30 preduzetnica iz Podgorice, Nikšića, Bara, Ulcinja i Budve, a realizovan je u okviru projekta Evropskog centra za informacije i inovacije Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća Crne Gore.

“Praktične informacije i tehnike komuniciranja, preduzetnicama malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori, imali su za cilj lakše pronalaženje poslovnih partnera, uspostavljanje poslovne saradnje i joint ventura, pristup informacijama i rezultatima istraživanja koji se odnose na inovacije, uz prednosti korišćenja interneta za kontakte i promociju”, piše u saopštenju.

Na seminaru su učestvovali predavač Željko Popović koji se bavio socijalnim mrežama i prezentacijom novih tehnika prodaje na internetu i novinarka Branka Čvorović koja je akcenat stavila na saradnju sa medijima i načine javnog prezentovanja, od izjava za medije, saopštenja, pres konferencija do gostovanja u radijskim i televizijskim studijima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *