Komercijalna banka dodijelila nagrade najboljim osnovcima

Dodajte komentar

Komercijalna banka AD Budva dodijelila je juče u Podgorici Godišnju nagradu „Rastemo zajedno“ u iznosu od 500 eura najtalentovanijim učenicima i učenicama osnovnih škola u Crnoj Gori.

Nagrade su dobili: Nađa Janković OŠ „Njegoš“ iz Kotora, Marija Žižić OŠ „Maksim Gorki“ iz Podgorice, Dušan Subotić OŠ „Oktoih“ iz Podgorice, Stefan Dragović OŠ „Dr Dragiša Ivanović“ takođe iz Podgorice, Dejan Baletić – OŠ „21 maj“ iz Podgorice, Đorđe Stojanović – OŠ “Anto Đedović” iz Bara, Nikola Đurović OŠ „Petar II Petrović Njegoš“ iz Bara, Nina Mitrović OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša“ iz Budve, Milica Karličić OŠ „Risto Ratković“ iz Bijelog Polja i Bojan Prelević OŠ „Štampar Makarije“ iz Podgorice.

Od ukupno 163 kontaktirane osnovne škole u Crnoj Gori, selekciona komisija odabrala je pomenute osnovce koji su u proteklom periodu ostvarili zavidne rezultate.

Kako piše u obrazloženju Komercijalne banke, učenici su ostvarili rezultate kako na lokalnom, regionalnom, državnom nivou u oblastima nauke, umjetnosti i sporta, a dostavili su i relevantne dokaze o njihovim postignućima u pomenutim oblastima, kao i preporuke trenera, predavača i mentora.

Komisija u sastavu: Zvonko Peković, Marko Miročević, Zoran Gogić, Milivoje Dragićević, Ivana Borović i Sandra Vujović odlučivala je o dodjeli nagrada, a Miročević koji je direktor sektora upravljanja rizicima u Komercijalnoj banci je istakao da je već druga godina u nizu da se kaoorganizatori upoznaju sa izuzetno nadarenim i vrijednim mladim ljudima

„Oni predstavljaju pravo bogatstvo Crne Gore. Izabrati najbolje među njima je bio vrlo težak i nezahvalan zadatak, jer su svi oni dobitnici. Vi ste naš ponos i Komercijalna banka je počastvovana što će se njeno ime jednog dana naći u vašim bogatim biografijama“, rekao je on.

Program tokom svečanost dodjele nagrada vodila je poznata crnogorska glumica i direktorka Gradskog pozorišta u Podgorici Ivana Mrvaljević. Događaju su prisustvovale porodice nagrađenih, direktori osnovnih škola, predstavnici diplomatskog kora, privatnog sektora, državnih institucija i nevladinih organizacija.

CDM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *