Spsko-izraelski konzorcijum dostavio ponudu za Montenegro Defence Industry

Dodajte komentar

Konzorcijum kompanija D.O.O. “CPR-IMPEX” Beograd Republika Srbija i “A.T.L- ATLANTIC TECHNOLOGIES” Ltd, Tel Aviv, Izrael jedini je dostavio ponudu na tender za prodaju 100 odsto ukupnog kapitala društva Montenegro defence industry doo – Podgorica, saopšteno je iz Tenderske komisije za privatizaciju.

Komisija će u skladu sa definisanom procedurom, u prvoj fazi evaluacije ponude, izvršiti ocjenu formalne ispravnosti, kvalifikovanosti ponuđača i ispunjenosti zahtijevanih uslova utvrđenih u javnom pozivu i tenderskim pravilima.

Ponudu može podnijeti učesnik na tenderu, pod uslovom da on ili sa njim povezana lica nijesu nikada bili na listi kompanija koje su kršile sankcije Savjeta bezbjednosti UN ili EU.

Takođe, ponudu može dostaviti učesnik ako je registrovan i ima iskustvo u oblasti osnovne djelatnosti Društva promet naoružanja i vojne opreme u trajanju od najmanje tri posljednje godine, koje prethode Javnom pozivu i ima godišnji poslovni prihod iz osnovne djelatnosti od minimum 5.000.000 eura u posljednjoj poslovnoj godini koja prethodi Javnom pozivu.

Učesnik na tender mora imati godišnji poslovni prihod od 15.000.000 eura u poslednjoj poslovnoj godini, koja prethodi Javnom pozivu, kao i pismo namjere ili sklopljen ugovor o upravljanju sa kompanijom koja ispunjava kvalifikacioni uslov iz Javnog poziva.

U skladu sa ustaljenom praksom u radu, Tenderska komisija za privatizaciju će javnost obavještavati zvanično o svim bitnim elementima ovog postupka privatizacije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *