Admiral Markets u Crnoj Gori mijenja ime u MTrading!

Dodajte komentar

Admiral Markets je posljednjih nekoliko godina kontinuirano rastao i širio se. Od skromnih početaka 2001. godine do snažne prisutnosti u više od 45 zemalja pri čemu se kompanija i dalje širi, zahvaljujući podršci i povjerenju svojih klijenata.

Kompaniji predstavlja zadovoljstvo da najavi da će Admiral Markets Ltd uskoro početi pružati svoje usluge pod novim imenom – MTrading. 

MTrading će pružati usluge klijentima koji nisu državljani Europske unije. Na rapsolaganju će biti više vrsta računa za trgovanje i više sadržaja koji će unaprijediti trgovanje i znatno poboljšati dalji uspjeh.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Utiče li ova promjena na trgovačke aktivnosti klijenata? Ne!

Osim novog imena i bolje finansijske poluge sve ostalo ostaje potpuno isto. Račun klijenata ostaje isti, te oni nastavljaju trgovati na istoj MetaTrader 4 platformi. Ne mijenja se ni ekipa specijalista s kojima su klijenti dosad sarađivali. Dakle, sve po starom!

I dalje će se svi nalozi prosljeđivati na servere Admiral Markets grupacije te će i likvidnost ostati ista.

Za bilo kakve upite o MTradingu i uslugama, klijenti mogu nazvati na broj +382 (0) 78 900 300. Mogu se javiti i e-mailom na adresu [email protected]. Kompanija zahvaljuje na povjerenju koje su klijenti dali uz uvjerenje da će buduća saradnja biti podjednako obostrano korisna i produktivna kao i dosad.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *